Härliga passion!

Det inte konstigt att det tänder till mellan kollegor ibland. Men ska man låta bli att ge efter för passionen bara för att man jobbar ihop? Och hur vet du om din partner är lite väl förtjust i en arbetskamrat?

Plötsligt inser du att du inte bara tycker att din kollega tre skrivbord bort bara är kul och trevlig, utan faktiskt rätt läcker och charmig. Och det är ju trevligt.


Sköt korten rätt

Fast ofta känner man att det bara skulle leda till trassel att involvera sig med någon på samma arbetsplats, och låter därför flirten stanna vid just det – en flirt. Men så länge du sköter dina kort rätt och är väl förberedd behöver du inte alls förtrycka lusten att liva upp jobbdagarna med lite romantik!


Självklart finns det ett antal faktorer att ha i åtanke innan du utvecklar arbetsrelationen till nånting mer.Visste du att...
...10%

...tycker att förälskelse på arbetsplatsen är bra - men hela 67 procent tycker det är dåligt.

Källa: Tidningen Du & Jobbet.

...53%

...av kvinnorna har inlett en relation på jobbet - men bara 42 % av männen.


Källa: Expressen.

...200 - 1 500

...är det idealiska antalet anställda för att inleda något på en arbetsplats. Är den mindre blir urvalet för litet, och på en för stor är det svårt att odla närmare kontakter.


Källa: Loïck Roche, 

fransk psykolog. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + hårvård från Antonio Axu för 199 kr. Köp nu!