Här träffas par för sex - på swingersklubben

Bakom en källardörr träffas par från hela Sverige för att ha sex tillsammans med andra. 

Norrkoping.expressen.se följde med en kväll på en av landets största swingersklubbar, Club Adam och Eva i Norrköping.

Club Adam och Eva ligger inrymt i källaren på en lagerlokal i Norrköping. Men utanpå fasaden finns inget som avslöjar att här finns en av landets mest populära parklubbar. Till sist hittar vi rätt dörr och knackar på. 

 - Hej och välkommen till Club Adam och Eva, har ni varit här förut?, hälsar värdinnan Sanna när hon öppnar. 

300 medlemmar

 Jörgen och Sanna startade klubben för tio år sedan och fick idéen efter besök på parklubbar i Stockholm. 

 - Vi blev sugna på att starta upp något eget här i Norrköping, men det är inte så lätt i den här stan. Vi har kämpat och kämpat och i dag är vi accepterade gentemot myndigheter och polis, förklarar Jörgen.

 Just nu har klubben omkring 300 medlemmar och intresset ökar stadigt. 

 - Det ökar hela tiden. Mycket tack vare webben, vi har cirka 10 000 besökare i månaden på hemsidan. Många som kommer hit har försökt träffa andra par via dejtingannonser men det är inte alltid det funkar. Man kan åka 15 mil och så har personen en vårta på näsan, det kan ju räcka. Då är det enklare att träffas på en klubb istället, säger Jörgen. 

"Nej är alltid nej"

 När Expressen hälsar på är det fredagskväll vilket innebär att klubben är öppen både för par och singlar. Efter inskrivning får vi en liten rundvandring. 

 - De flesta här är väldigt öppna så det går ganska snabbt att komma in i gemenskapen. Om du lägger en hand på någon och den tar bort den så vill inte personen, då får man respektera det. Ett nej är alltid ett nej, det måste accepteras till 100 procent annars blir man utslängd, säger Sanna. 

 Lokalen består av en bar med dansgolv och en avdelning med bubbelpool och duschar. Längre in finns små rum med sängar och en tv-hörna som visar porrfilm. En av de populäraste platserna är hjärterummet, ett sovrum dekorerat med olika hjärtmotiv.

 - Här kan man ligga och mysa, kramas och ha sex. Ofta samlas man i baren först över någon kopp kaffe, knyter kontakt med andra och sedan så badar man i poolen, bastar och framåt småtimmarna hamnar man här inne, säger Sanna. 

Poliser och präster

 Är det upptaget där kan man lägga sig i "lejonburen", ett sovrum bakom en stor gallergrind. Där brukar flera par träffas för att ha sex inför publik.

 - Det kan ligga mellan två-tre par därinne. En del hänger för en handduk och då får ingen annan komma in utan då får man bara stå utanför och titta, förklarar hon. 

 Under kvällen droppar det in allt fler besökare. Det är både män och kvinnor, singlar och par. 

 - Vi har både poliser, präster, skattekontrollanter och gatusopare som medlemmar. Vi brukar ha mellan 15-20 par på en kväll, men det varierar och beror helt på vad som händer i övrigt. I onsdags var det ju hockey och då var det ganska tunt med folk, säger Sanna.

Oralsex vid baren

 Ju längre kvällen går åker allt fler kläder av på besökarna. Ett nyanlänt par får fart på stämningen och kastar av kläderna direkt. Stunden senare ger kvinnan sin man oralsex på bardisken till de andra besökarnas förtjusning. Efteråt beger sig paret in i ett av sovrummen. 

 Flertalet av besökarna är från olika delar av Sverige och ibland från Danmark, Norge och Finland. Åldern varierar från cirka 20 år och uppåt, medelåldern ligger kring 35 år.  

 - Det kommer ju dom som är runt 20 år och har varit ihop bara ett par månader, det är inget jag rekommenderar. Då bör man ta hand om sin egen förälskelse först innan man äventyrar med andra. Parklubbar är mer till för par som är i medelåldern och har varit ihop en längre tid. Det piffar upp sexlivet. Man behöver inte gå ut och vara otrogen, utan man kan ha trevligt ihop, säger Jörgen.

 

 Fotnot: Jörgen och Sanna heter i verkligheten något annat.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + härlig hudvård för 199 kr. Köp nu!