1 av 6
2 av 6
3 av 6
4 av 6
5 av 6
6 av 6

Här bestämmer kvinnorna och nu söker de singelmän

I Noiva do Cordeiro i sydöstra Brasilien består populationen av 600 kvinnor.

De är kända för att vara extremt attraktiva. Nu söker de kärleken - men bara män som är villiga att följa deras regler, skriver The Mirror.

Kvinnorna är kända för att vara extremt snygga och är mellan 20 och 35 år.

Staden är ett matriarkat och inga män får lov att bo i staden. Det finns kvinnor som är gifta men deras män jobbar inte i Noiva do Cordeiro och de är endast tillåtna att komma hem på helgerna. Sönerna skickas bort när de nått 18 år. Nu börjar det dock bli ont om män och därför ökar nu jakten på kärleken.

Staden bildades 1890 när en ung kvinna och hennes familj uteslöts från katolska kyrkan. Hon anklagades för otrohet.

 

Det ledde till att allt fler kvinnor kom till byn och även singelmammor flyttade in. Flera försök från män har gjorts att "ta över" i byn - vilket gjorde att man antog en policy där inga män var tillåtna att bo i byn.

I dag är det strikt "girl power" som gäller och det är kvinnorna som styr allt från stadsplanering, jobb och familjebildning.

Ingen i byn vill ha det på något annat vis, men de har just nu ett stort problem, det finns inga män att fortplanta sig med.

- De enda männen vi träffar här är antingen gifta eller släkt med oss, säger Nelma Fernandes, 23.

- Jag har själv inte kysst någon på mycket länge, fortsätter hon.

 

Kvinnorna i byn medger att de alla saknar någon att bli kär i och gifta sig med. Men de vill inte ge upp sin livsstil och de vill inte lämna byn för att hitta kärleken.

Därför har kvinnorna nu inlett en kampanj för att hitta män, men det gäller bara de män som kan tänka sig att följa deras regler.

- Vi vill träffa män som kan tänka sig att lämna sina principer och bli en del av oss, men de måste gå med på våra regler, säger Nelma Fernandes.

 

Här kan du läsa mer om Noiva do Cordeiro

Aktuellt just nu