Sexcoachen Eric Amaranth tar ca 1200 kronor i timmen för att tipsa par om vad de gör för fel under sexakten.
1 av 2: Sexcoachen Eric Amaranth tar ca 1200 kronor i timmen för att tipsa par om vad de gör för fel under sexakten. Foto: Dan Callister, Pacificcoastnews.Com
Fick lektioner. Eric Amaranth och hans förra partner, sexgurun och advokaten Betty Dodson.
2 av 2: Fick lektioner. Eric Amaranth och hans förra partner, sexgurun och advokaten Betty Dodson. Foto: Dan Callister, Pacificcoastnews.Com

Hans jobb: Att coacha par under sexakten

Eric Amaranth, 35, tittar på när par har sex. Sedan  berättar han vad de gör för fel.

Priset paren betalar för att lära sig  få ut det mesta och bästa av älskogen - 1200 kronor i timmen.

Britten Eric Amaranth hävdar att han vet allt som finns att veta om sex.

Han hade svårt att få flickvänner i tonåren och började läsa alla böcker han kunde för att bli bättre på sex. Men det som förändrade hans liv var när han inledde ett tio år långt förhållande med den 47 år åldre advokaten och sexgurun Betty Dodson. Hon lärde unge herr Amaranth allt hon kunde om sex.

Lär paren knep under akten

I dag praktiserar Eric Amarant kunskapen på ett mer professionellt plan. För 1200 kronor per timme tittar han på när osäkra par har samlag, han lär dem prata mer vågat till varandra och tipsar dem samtidigt under akten hur de ska hitta de erogena zonerna, skriver The Sun.

- Många kvinnor vill ha mer vågat sex nu för tiden. Men män vet inte om de törs göra det med kvinnan de verkligen älskar. De vet helt enkelt inte hur de gör för att bli mer kinky.

Guidade sessioner

Amaranth har i dag 35 stamkunder, mest från USA, och inget ämne är för tabu. De flesta vill bara prata om problemen men några par vill ha så kallade guidade sessioner då Eric tittar på när de har sex och ger dem instruktioner.

- Jag rör dem aldrig, det skulle vara prostitution. Om någon vill att jag ska delta i akten så drar jag. Jag är instruktör, inget annat.

Vanliga människor

De flesta av Eric Amaranth's kunder är vanliga människor som vill förbättra sina sexkunskaper, eller bara få hjälp att tända gnistan i sexlivet igen. Ett par berättar för The Sun att de var så nervösa att ha sex framför Eric att de bjöd honom på middag först.

Nervositeten släppte och till slut glömde de att sexcoachen satt bredvid och avtalet på två timmars guidad session passerade. Eric Amaranth hade då den goda smaken att låta paret vara kärvänliga mot varandra ytterligare en timme.

 

Läs mer på: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/4700074/sex-coach-watches-couples-in-bedroom.html

Aktuellt just nu