Så blir ditt sex- och kärleksår 2015

Oxen, jungfrun, tvillingarna. Se hur stjärnor och planeter formar just ditt tecken kommande år. Hur blir kärleksåret för väduren och vem passar bäst ihop med skytten?
Kräftan kan se fram emot en vän i pålitliga stenbocken.
Astrologen Li Larsson tecknar sex- och kärleksastro för 2015.

Väduren

1. Väduren 21/3-20/4

Så är du: Krigarens planet Mars styr ditt tecken och du är dominant både i och utanför sängen. Men de mjuka kyssarna avslöjar ett sårbart hjärta, din kärlek är av sorten som varar för evigt....
Kärlek: En romantisk stämning växer till sig och i år tar du kärleken på största allvar. Kanske du överraskar din partner med ett frieri på höstkanten.
Sex: Njutning och smärta är en kombination som gillas av den eldiga baggen, hemma hos dig hittar man spännande leksaker under sängen!
Årets viktigaste tecken för dig:  Skorpionen bevisar sin lojalitet.
Det här tecknet passar dig bäst: Den hängivna Vågen.

 

Oxen

2. Oxen  21/4-21/5

 

Så är du: Kärlekens budbärare Venus styr tecknet och du är sensuell och njutningslysten. Du vill känna trygghet i en relation och när känslorna djupnar kan svartsjuka uppstå.
Kärlek: Värmen stiger när månen blåser på befintliga glöder. Ta chansen att förnya en förutsägbar relation. För singeln väntar en äventyrlig vår!
Sex: Sommaren är hetast för den som gärna älskar i det fria. Det tänds en särskild gnista i dig när både jord och himmel får vara med på ett hörn...
Årets viktigaste tecken för dig: Stenbocken finns där när det kniper.
Det här tecknet passar dig bäst: Den passionerade Skorpionen.

 

Tvillingarna

3. Tvillingarna 22/5-21/6

 

Så är du: Kommunikationens planet Merkurius styr ditt tecken och du befinner dig i ständig kontakt med omvärlden. Att flörta, med eller utan baktankar, hör till din charm!
Kärlek: Friheten frestar dig, men också kärleken. Det känns svårt att välja vilket ben du ska stå på i år. Om kraven blir för betungande drar du dig undan.
Sex: Mars intensitet råder och du tänder och släcker snabbt. Utrymme för nyfikenhet och experimentlusta är det som håller intresset vid liv.
Årets viktigaste tecken för dig: Jungfrun ger dig de klokaste råden.
Det här tecknet passar dig bäst: Den äventyrliga Skytten.

 

Kräftan

4. Kräftan 22/6-23/7

 

Så är du: Psykets planet månen regerar ditt tecken och känslorna styr  dig mer än något annat. Du är allt från trånsjuk klängranka till osjälvisk och lojal mot din partner.
Kärlek: Årets influens av Uranus ger mod och spontanitet och du förhastar dig lätt. En spännande tid för den som är trygg i sig själv och en prövning för övriga...
Sex: Trygghet är a och o om du ska knäppa upp låsen. När kärlek och beskydd bedyras släpper du lös det mest passionerade djuret i hela zodiaken!
Årets viktigaste tecken för dig: Fiskarna lyssnar utan att somna.
Det här tecknet passar dig bäst: Den pålitliga Stenbocken.

 

Lejonet

5. Lejonet 24/7-23/8

 

Så är du: Den vitala Solen styr ditt tecken och du är både dominant och  beskyddande. Din generositet är storartad, men du vill bli bortskämd och beundrad av din partner.
Kärlek: I år tar Venus kärleken till nya höjder och ett vardagligt förhållande får nytt liv. Det är svärmerier hela året för singeln, vars dragningskraft är på topp!
Sex: Dyr champagne, stil och elegans gör dig knäsvag. Den som får dig i säng är varken knusslig med uppvaktning eller tar dig för givet.
Årets viktigaste tecken för dig: Tvillingarna bjuder på glädje.
Det här tecknet passar dig bäst: Den sofistikerade Vattumannen.

 

Jungfrun

6. Jungfrun 24/8-23/9

 

Så är du: Logikens planet Merkurius styr ditt tecken och här finns ett huvud på skaft och två fötter på jorden. Du är  förnuft och hjälpsamhet, men också en fena på kärlek och kyssar!
Kärlek: Ditt år bjuder på tre viktiga kärleksplaneter och det ger   konsekvenser. Det du påbörjar får en fortsättning, även om det bara handlar om en oskyldig flört...
Sex: En kaxig influens från Mars  morskar till dig märkbart i sommar. Att våga ta för dig mer ger dig nya erfarenheter att suga på.
Årets viktigaste tecken för dig: Skytten öppnar upp dina vyer.
Det här tecknet passar dig bäst: De flexibla Fiskarna.

 

Vågen

7. Vågen 24/9-23/10

 

Så är du: De sköna konsternas planet Venus styr tecknet och du är en estet och perfektionist, även i kärlek. Att skapa stämning och förföra med charm och älskvärdhet är din grej.
Kärlek: Årets influenser från Uranus och Pluto är tunga inslag för en lättsam och romantisk Våg. Det väcks ett djup i dina känslor under våren som bryter ner allt motstånd...
Sex: Du gillar speglar, esteten i dig vill ha något vackert att titta på om du ska få lust att skrynkla till de designade lakanen!
Årets viktigaste tecken för dig: Fiskarnas godhet helar såren.
Det här tecknet passar dig bäst: Den engagerade Väduren.

 

Skorpionen

8. Skorpionen 24/10-22/11

 

Så är du: Pånyttfödelsens planet Pluto styr tecknet och du är en överlevare, alltid redo att ömsa skinn. Det enda som kan fånga dig till det bittra slutet är kärleken...
Kärlek: Stjärnorna presenterar en  lekfull vår och sommar och du slappnar av och njuter av kärlek och kyssar. Den vanliga dramatiken lyser med hälsosam frånvaro.
Sex: Du har få tabun och är en omtumlande upplevelse för den finkänslige. I år skvallrar månen dock om en längtan efter mjukare sensationer...
Årets viktigaste tecken för dig: Väduren drar dig med på äventyr.
Det här tecknet passar dig bäst: Den sensuella Oxen.

 

Skytten

9. Skytten 2311-22/12

 

Så är du: Den gränslösa planeten Jupiter regerar ditt tecken och du är i ständig rörelse. Din kärlek lämnar aldrig några garantier, men besöker modigt platser där ingen varit förut.
Kärlek: Friheten är din morot och singeln springer lätt förbi sina chanser i år. Du satsar bara på kärleken om den ger dig utrymme att flyga med egna vingar.
Sex: Rutiner tråkar ut dig, men höstens och vinterns spännande möten väcker din fantasi till liv. Något nytt varje gång är din melodi!
Årets viktigaste tecken för dig: Stabila Oxen är bra att luta dig på.
Det här tecknet passar dig bäst: De nyfikna Tvillingarna.

 

Stenbocken

10. Stenbocken  23/12-20/1

 

Så är du: Den stränga planeten Saturnus styr tecknet och för dig är  kärleken lika delar njutning, ansvar och plikter. Du undviker lättsinnet, men gömmer en slumrande vulkan på insidan...
Kärlek: Uranus omstörtande influenser råder och ditt kärleksår är minerad mark. Att inte känna kontroll gör dig både ängslig och upphetsad.
Sex: Pluto intensiva påverkan gör dig till en erövrare snarare än blyger. Du vet vad du vill ha och det är en viljestyrka av den sexiga sorten!
Årets viktigaste tecken för dig: Lejonet visar dig livets njutningar.
Det här tecknet passar dig bäst: Den hemkära Kräftan.

 

Vattumannen

11. Vattumannen 21/1-18/2

 

Så är du: Den egensinniga planeten Uranus regerar ditt tecken och du är motståndare till alla slags rutiner. Att experimentera är din grej och det gör dig till en spännande partner.
Kärlek: Venus och månen får hjärtat att klappa extra varmt i år. Under sommaren kan allt från en ny förälskelse till ett frieri överraska!
Sex: En stark vänskap är grunden för alla dina relationer. Men du är sällan tråkig, snarare ömsint, humoristisk och lekfull ända in i sängkammaren.
Årets viktigaste tecken för dig: Vädurens spontanitet inspirerar dig.
Det här tecknet passar dig bäst: Det stolta Lejonet.

 

Fiskarna

12. Fiskarna 19/2-20/3

 

Så är du: Den inlevelsefulla Neptunus styr ditt tecken och intuitionen och empatin gör känslolivet djuplodande. I kärlek är du anpassningsbar på gränsen till självuppoffrande.
Kärlek: Saturnus läge gör dig passiv och tillbakadragen, det händer inte mycket innan höstens spännande Marsinfluenser puffar för en nystart!
Sex: Sex kan vara allt från slentrian till glödhett mellan dina lakan, beroende på sinnesstämning. Du är lättpåverkad och nappar ofta på partnerns förslag.
Årets viktigaste tecken för dig: Skyttens självständighet smittar av sig.
Det här tecknet passar dig bäst: Den jordnära Jungfrun.