"Jag gjorde saker jag aldrig kunnat drömma om förut. Blev som en tonåring som upptäckte min sexualitet"
1 av 2: "Jag gjorde saker jag aldrig kunnat drömma om förut. Blev som en tonåring som upptäckte min sexualitet" Foto: Shutterstock
Dela med dig av din historia! Varje människa bär på en historia. Det är ett känt uttryck och det tänker vi ta fasta på.Du kan berätta om vad som helst. Du får naturligtvis vara helt anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan. Skriv till oss på: lasarberattelser@expressen.se
2 av 2: Dela med dig av din historia! Varje människa bär på en historia. Det är ett känt uttryck och det tänker vi ta fasta på.Du kan berätta om vad som helst. Du får naturligtvis vara helt anonym. Men vi behöver ändå ditt namn och ett telefonnummer för att kunna nå dig. Det kommer dock aldrig att visas för någon annan. Skriv till oss på: lasarberattelser@expressen.se Foto: Colourbox

"Jag hade ett år av vilda sexäventyr"

Jag hade gått igenom en skilsmässa och varit singel i flera år. Jag längtade efter närhet och hade dejtat lite grand men inte så mycket. Alla i min vänkrets var stadgade och potentiella dejter som fanns där hade jag kollat av noga. Inte någon intressant bland mina kolleger heller.

När jag en kväll satt med en väninna som också var singel och pratade om hur svårt det är att hitta dejter tipsade hon mig om en dejtingsajt.

Det här var många år sedan när det inte var så vanligt och det enda som fanns var Spray Date där många då tydligen hängde. Det lät spännande och jag skapade ett konto och började surfa runt.

 

Jag hann inte mer än lägga in en bild och skriva en liten profil om vem jag var innan mejlen vällde in. Jag kände mig jätteuppvaktad och skrev så det glödde. Det dröjde inte länge innan jag och en kille bytte telefonnummer och efter några samtal bestämde oss för att ses.

Efter några glas vin en kväll hamnade vi i säng och hade en het natt. Han stannade till nästa morgon och vi hade det underbart.

Vi sa vi skulle höras och sågs väl några gånger till innan det rann ut i sanden. För mig som inte hade haft något samliv på flera år kändes det helt okej. Jag var ju en mogen kvinna i mina bästa år och måste också kunna njuta av enbart sex, sa jag till mig själv.

 

LÄS OCKSÅ: 60 heta sextips som får det att pirra extra mycket 

 

Jag chattade vidare och träffade flera andra killar. En ville ses på lunchen och vi hade galet sex i en trappuppgång. Vem som helst kunde ju ha kommit vilket naturligtvis gjorde det hela ännu mer spännande. Han hörde dock aldrig av sig mer.

Och alla som hörde av sig verkade bara vara ute efter sex och jag köpte det, då. Jag är ju en modern kvinna, tänkte jag.

Samtidigt var jag som i ett rus och hög på alla äventyr. Jag gjorde saker jag aldrig kunnat drömma om förut. Blev som en tonåring som upptäckte min sexualitet.

En dag hörde en kille av sig som både såg bra ut och var jätteartig. Vi sågs några gånger och hade det väldigt mysigt. Han var precis så härlig som jag hade trott.

 

Efter några veckor föreslog han att vi skulle ses, inte bara han och jag, utan han, jag och hans kompis! Det var något helt nytt för mig och jag blev först lite chockad. Men han menade att det var inget konstigt eller så, mer en dröm som han ville förverkliga. Varför inte, tänkte jag? Trekanter hade man ju läst om, och många verkade ha provat.

Man lever bara en gång, sa jag till mig själv. Och att han var pålitlig, det kände jag redan. Det gick ytterligare några veckor och han och jag sågs bara vi två och till slut gick jag med på detta. Han hade bokat ett hotellrum där vi tre sågs.

Det var naturligtvis en udda situation men inte obehagligt på något sätt. Han hade köpt skumpa som vi delade på och efter att ha pratat och skrattat ett bra tag hamnade vi till slut i säng alla tre. Jag ska inte klaga, jag blev väl "omhändertagen" av de båda om man säger så. Och jag var en erfarenhet rikare.

 

Men, det hände något med mig. De hörde av sig och ville ses flera gånger men jag ville inte. En av dem visade sig dessutom vara gift.

Alla dessa dejting-möten pågick under kanske ett års tid. Och till slut kände jag att jag ville något mer. Några av killarna jag mött hade jag också fått lite mer känslor för men de ville bara ha sex. Jag kände mig smutsig och utnyttjad, fastän allt vi gjort var ömsesidigt.

Hur jag än försökte förtydliga för dem jag mötte att jag var ute efter en relation slutade det ändå bara med sex och efter några möten rann det alltid ut i sanden. Jag mådde inte bra av det som hände märkte jag, men kunde ändå inte sluta gå in på sajten och besvara all uppvaktning jag fick.

Men självkänslan sjönk och till slut bestämde jag mig för att gå ur sajten för att inte tappa tron på män, och mig själv.

 

Det har nu gått flera år och jag vet att dejtingmarknaden ser annorlunda ut i dag och att det har tillkommit massor av nya, seriösa dejtingsajter.

Jag ska inte säga att jag ångrar mina sexuella äventyr det där året och är verkligen för att man ska bejaka sin sexualitet, även som kvinna. Men det blev för mycket.

Jag kan nu i efterhand se att jag var desperat efter närhet, bekräftelse och kärlek men blundande för det och trodde jag fick det när jag hade sex. Men i stället blev det bara en känsla av tomhet, och jag kunde trots det inte sluta. Jag tappade mig själv ett tag kan man nog säga.

Nu har jag inte haft sex på två år, blev nog lite skadad. Har gått en del i terapi och för att stärka mig själv kommer jag kanske så småningom gå med i någon av de större betalsajterna där fokus faktiskt ligger på att hitta en relation, och användarna är mer seriösa.

Och då kommer jag dejta på ett helt annat sätt.

 

Berättat för: Maria K Broman

 

LÄS OCKSÅ: 10 smarta steg till att hitta kärleken i livet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + härlig hudvård för 199 kr. Köp nu!