Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Shahla Passian är expert på hudens åldrande.Shahla Passian är expert på hudens åldrande.Shahla Passian är expert på hudens åldrande.
Shahla Passian är expert på hudens åldrande. Foto: Kate Gabor

Hudläkaren: Så blir du av med rynkor utan ingrepp

Premium Det finns flera smarta knep och metoder som gör att du kan skjuta upp din huds åldrande och slippa att bli så rynkig.

Och även om du redan fått rynkor finns det flera effektiva behandlingar att ta till som inte inbegriper kniv eller spruta.

Hudläkaren Shahla Passian berättar om de bästa knepen och behandlingarna som verkligen fungerar och som hjälper dig att vinna över rynkorna.

– Det finns flera effektiva behandlingar, säger hon.

I sitt arbete som hudläkare på Akademikliniken i Stockholm möter Shahla Passian dagligen patienter i alla åldrar, från barn till äldre, som har olika hudproblem.

– Huden är kroppens största organ och det är mycket som kan hända med den. Jag hjälper många med flera olika behov, det kan vara allt från små hudförändringar och akne till hudcancer. Men jag jobbar också mycket med estetiska hudbehandlingar, berättar hon.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.