Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Presenteras av Happy Green

Guide: Bästa naturliga presenterna till Alla hjärtans dag

Vad har du för present i kartongen?

Vad har du för present i kartongen?

Foto: Adobe Stock

Du har väl inte missat att det är Alla hjärtans dag på torsdag...? Passa på att ge din partner en fin present – något mysigt, symbolisk och naturligt ekologiskt kanske?

Hälsoliv guidar dig till några romantiska presentförslag i vår ekologiska hälsoshop Happy Green.

Alla hjärtans dag har anor ända tillbaka till medeltiden och ska firas i kärlekens tecken. Har du någon som har ett speciell plats i ditt hjärta? Då kan det vara läge för en liten symbolisk kärleksgåva, och vad passar bättre i dessa miljömedvetna tider än riktig ekologisk kvalitet.

Här kommer ett urval av förslag på kärleksgåvor som går att beställa från vår eko-shop Happy Green:

Neal's Yard Remedies Award Winning Skincare Kit

Läs mer och beställ hos Happy Green här (EXTERN LÄNK)  

Prisbelönade Neal's Yard har uppmärksammats för sina högkvalitativa hudvårdsprodukter, och har här samlat några av de bästa. The Ethical Company Organisation tilldelade Neal´s Yard ”Words first health & beauty brand to be awarded 100/100 for ethics”. Paketet innehåller Wild Rose Beauty Balm, White Tea Facial Mist, Beauty Sleep Concentrate och Reviving White Tea Face Mask.

KÖP HÄR: 49 presentförslag på Alla hjärtans dag från vår hälsoshop Happy Green  

Blanche Coconut Lime Doftljus Large

Läs mer och beställ hos Happy Green här (EXTERN LÄNK)

Svensktillverkat doftljus som är 100% fritt från gifter och är helt veganskt. Vaxet kommer från soja och bomullsfrövax. Just detta doftljus har en härlig tropisk doft av lime och kokos, men Blanche har många olika dofter i sitt sortiment. Ett stort plus att glasbehållaren är paraktiskt återvinningsbar.

Paket Hemma-spa

Läs mer och beställ hos Happy Green här (EXTERN LÄNK)

Lyxigt spa-paket med finfina produkter från tre svenska tillverkare. Börja din spa-stund med att applicera en riklig mängd av Sea Me-masken från True Organics i hela ansiktet för att boosta din hy med mineraler och vitaminer. Använd därefter L:a Brukets lyxiga tvål som passar perfekt både som hand och kroppstvål och avsluta med Estelle & Thild Body Butter som doftar ljuvligt av vinbär och näckros.

KÖP HÄR: 49 presentförslag på Alla hjärtans dag från vår hälsoshop Happy Green  

Björn Axén Schampo & Balsam-kit

Läs mer och beställ hos Happy Green här (EXTERN LÄNK)  

Ekologiskt schampo och balsam av hög kvalitet – fick toppbetyg i Hälsolivs stora test av  hårvårdsprodukter (klicka på länken för att läsa testet).

Estelle & Thild Make-Up Favorites presentask 

JUST NU 20% – Läs mer och beställ hos Happy Green här (EXTERN LÄNK)  

En presentask med det bästa från Estelle &Thild, detta ekologiska och lite lyxiga skönhetsmärke som numera är certifierat av Ecocert.