Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa halsoliv i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bianca IngrossoBianca IngrossoBianca Ingrosso
Bianca Ingrosso Foto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES

Bianca Ingrosso: ”Jag har ingen koll på pengar”

Nyligen tog Bianca Ingrosso, 24, en välbehövlig paus från sociala medier. Under flera månader lade hon inte ut en enda bild på sig själv. I stället sträcktittade hon på serier i sin nya drömlägenhet för över tio miljoner. Så här får Bianca ihop livets olika delar – ekonomi, kärlek och relationer.

Kärlek: ”Hundarna är mina barn”

”Det är upp och ned som i alla förhållanden. Just nu försöker jag och Philippe bara komma underfund med vad vi ska göra härnäst och hur vi mår bra ihop. Jag har valt att inte prata så mycket om det. Jag har alltid varit väldigt öppen med att vi har bra stunder och vi har sämre stunder. Vi har gjort slut och blivit tillsammans igen.

Jag har väldigt mycket kärlek att ge. Det handlar bara om att jag ska ha tiden att ge den till familj, vänner, i ett förhållande och hundarna. I går morse vaknade jag av att min hund kissade mig i ansiktet. Sammy är ett år och ligger vid mitt huvud varje natt. Jag tror att han drömde en mardröm. Hundarna är mina barn. De är gulliga. Sammy är lite korkad, medan Dino känns som en människa, väldigt förstående och lugn. Jag är inte så bra på att uppfostra dem. Sammy kissar och bajsar överallt. Har jag inte koppel kan de springa i väg. De lyssnar inte på kommando och kan gå till attack mot andra hundar. Innan Dino hade jag en hund som blev överkörd av en bil och dog. Efteråt klarade jag inte av att inte få höra ljudet från hundtassar.

Jag och mamma har en väldigt fin relation. Under hela min uppväxt var den katastrofal. Vi hade ingen respekt, lyssnade inte på varandra och visade ingen kärlek. Att vi fått en så bra relation är tack vare ’Wahlgrens värld”’. Att jobba ihop och sedan få se det på tv är som att gå i terapi. Mamma hade sina brister, jag mina. Jag var också en stökig tonåring, men tror att jag bara mognade.”

Bianca Ingrosso

Ålder: 24 år. 

Familj: Mamma Pernilla Wahlgren, 51, pappa Emilio Ingrosso, 54. Bröderna Oliver Ingrosso, 29, Benjamin Ingrosso, 22, Theo Wahlgren, 12. Aktuell: Sjätte säsongen av ”Wahlgrens värld”. ”Talang 2020” i TV4 framöver.

Familj och vänner: ”Svårt att hinna träffa alla”

”Jag har många. Alla i min familj jobbar lika mycket som jag gör. Vänner likaså, så det är svårt att hinna träffa alla. Det var längesedan familjen hade söndagsmiddag, för alla är ute på turné, resor och jobb. Men jag älskar dem.”

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Madeleine berättar personligt om familjelivet i Florida 

Fritid: ”Det är tråkigt att träna”

”Förutom att baka kanelbullar och sockerkaka, vill jag börja träna. Jag vill bli en sådan där som går promenad klockan sex på morgonen. Det kommer aldrig att ske. Jag tränar med personlig tränare, PT, på Sturebadet. Det är tråkigt och jag har inte varit där på sex veckor. Annars försöker jag gå två gånger i veckan. Jag älskar att ligga i soffan fyra dagar i sträck och sträckkolla serier. Det är typ det jag gjort i sommar. Förutom att jag försökt bli brun hos pappa i Palma.”

Bianca Ingross och mamma Pernilla Wahlgren.Bianca Ingross och mamma Pernilla Wahlgren.Bianca Ingross och mamma Pernilla Wahlgren.
Bianca Ingross och mamma Pernilla Wahlgren. Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Arbete: ”Röj från morgon till kväll

”Jag har ett lyxproblem och det är att jag tackar nej mer än jag tackar ja. Mitt schema är klart fram till februari 2020. Så nu handlar det mer om att skala ned på allt. Jag minns inte när jag senast tog en lunch på stan. Det är sällan jag har tid att träffa en kompis, prata om absolut ingenting i en timme eller ta en drink med vännerna.

Det är röj från morgon till kväll. Jag ska kolla igenom något avsnitt, godkänna någon Youtube-video eller jobba med mitt sminkmärke Caia cosmetics. Jag skulle vilja hinna ta en hundpromenad, handla eller gå på bio. De där sakerna man gör när man är 24. Jag har tappat mig själv lite och vet inte när jag hann köpa nya trosor senast. Det är väldigt kul att jobba, men jag vill inte köra slut på mig själv. Därför ska jag anställa en assistent till.”

LÄS OCKSÅ: Christina Schollin, 81, om stora kärleken till maken 

Personlig utveckling: ”Min dröm är att ta mer ledigt”

”Jag jobbar som fan på den. Jag vill lägga ifrån mig telefonen och ge folk tid. Inte glömma bort det viktiga i livet. Tidigare har det varit prio jobb, men nu vill jag hitta den berömda balansen. Min dröm är att ta ledigt mer från jobbet. Vara hemma, hitta ett lugn och en trygghet. Fokus ska vara på familj, vänner och relationer. Samtidigt vill jag lära mig baka. Mamma säger att ett bullbak tar tre timmar. Då ska jag stå i mitt kök med en podd i högtalaren. 

Jag vill också lära mig laga mat. Jag vill få tillbaka en harmonisk relation till mat, inte förknippa måltider med stress och ångest. En annan dröm är att skaffa mig privata minnen och erfarenheter. Göra saker bara för mig. Jag vill kunna packa en picknick, ta cykeln och sätta mig någonstans när jag känner för det. I dag vill folk ofta följa med och filma eller podda om det. Jag ska prata med min terapeut om de här insikterna. I sommar hade jag ett brejk från jobb och sociala medier. Från början av juni tog jag inte en enda bild på mig själv. Jag trivdes väldigt bra i det lugnet.”

Hälsa: ”Alkohol gör mig bara trött”

”Jag har inte tränat på hela sommaren, men dricker heller inte så mycket alkohol. Det gör mig bara trött. Under semestern är det vatten och Cola Zero som gäller. Jag kan dricka om jag ska festa och då är jag tyvärr lite för bra på det. Hälsa har jag inte just nu. Jo, jag går ju i terapi. Ett bra råd jag fått är att inte låta folk trampa på mig. Jag vill vara alla till lags.

När jag själv går över gränsen är det lätt att andra också trampar över den. Jag är godtrogen och hatar att ställa krav. Jag är mer bekväm med att andra ställer krav på mig. Det händer att folk utnyttjar det. Då kan jag känna att jag springer runt och är en docka åt alla. Nu har jag faktiskt lyckats att säga ifrån. Det var lite läskigt och jag är sjukt konflikträdd.”

LÄS OCKSÅ: ”Jag känner mig lite som en udda fågel överallt” 

Bostad: ”Jag köpte den för 10,5 miljoner”

”Jag har precis flyttat in i en trea på Östermalm. Jag har aldrig känt mig så hemma som i den och bor i mitt drömhem. Jag hittade lägenheten på Hemnet i december. Ingen budade, så jag fick den ganska snabbt. Jag föll för köket, som jag sedan rev.

Jag köpte den för 10,5 miljoner och har renoverat för några till. Allt blev väldigt dyrt, men det är det värt. Jag är inte så intresserad av att lägga pengar på dyra resor, hotell och väskor. Min plastmamma Åsa har bestämt all inredning. Jag älskar verkligen henne och gav det till henne i present. Hon är så duktig. Till en början skulle hon bara inreda. Sedan visade hon mig sin plan och då kände jag bara att nu kör vi. Det blev en totalrenovering. Lägenheten är modern, väldigt varm och hemtrevlig. Alla bokhyllor, sminkbord och garderober är platsbyggda.”

Ekonomi: ”Ingen koll på pengar”

”Jag trodde aldrig att det skulle gå så här bra för mig. Det har jag min agent och ekonom att tacka för. Agenten har hand om alla avtal, priser och förhandlingar. Min ekonom ser till att jag tar bra beslut. Att prata pengar är inte känsligt, men jag har ingen koll på dem. Eller snarare: Jag vill inte veta, för det är inte pengar jag drivs av.”