Foto: The Journal Of Sexual Medicine

Glömde sexleksak i sin vagina – i tio år

När en skotsk kvinna sökte hjälp på sjukhuset kunde läkarna inte tro sina ögon. På röntgenbilder såg de en sexleksak som kvinnan uppger att hon inte mindes om hon tagit ut eller inte. Det var tio år sedan hon använde sexleksaken.

Den skotska kvinnan som är i 38-årsåldern sökte sjukhushjälp på grund av att hon gått ner kraftigt i vikt och led av skakningar och slöhet. Dessutom hade hon blivit milt inkontinent sedan några veckor. Vid en noggrannare undersökning upptäckte läkarna ett underligt främmande föremål som sköt in i hennes urinblåsa från hennes vagina. Det visade sig att föremålet, som man opererade ut, var en elva centimeter lång sexleksak, skriver Daily mail. 

 

Vad som fick personalen på sjukhuset att tappa hakan på allvar var att kvinnan berättade att hon använt sexleksaken tillsammans med en partner tio år tidigare, men att hon inte mindes ifall hon tagit ut den eller inte. Hon berättade också att hon hade varit alkoholpåverkad vid tillfället. Sexleksaken hade under decenniet den tillbringat i kvinnans kropp gett henne skador som med tiden kunde ha blivit livshotande.

Den glömska kvinnan hade fått besvär med att kissa, eftersom blockeringen av urinblåsan orsakade att urin färdades tillbaka upp i njurarna. Läkarna lyckades reparera skadorna som sexleksaken orsakat och hon skrevs senare ut. En läkare på sjukhuset som inte ville kommentera den specifika patienten bekräftar att det är mycket ovanligt att ett så pass stort föremål går obemärkt förbi, av antingen patienten eller dennes partner.

 

Men 38-åringen i Skottland är inte den första som råkar ut för detta. År 2009 upptäckte läkare ett föremål på tre gånger fem centimeter i en 72-årig kvinnas slida – men hon kunde inte förstå vad det var man hittat.

Läkare säger att folk brukar föreneka kännedom om den här typen av föremål när de upptäcks, på grund av skam.

Aktuellt just nu