Förd till akuten efter tre timmars orgasm<br />

Det hela slutade på akutmottagningen. Liz berättar om händelsen i tv-programmet "Sex Sent Me to the ER" på tv-kanalen TLC.

Det hela slutade på akutmottagningen. Liz berättar om händelsen i tv-programmet "Sex Sent Me to the ER" på tv-kanalen TLC.

Orgasmer kan vara magiska och fantastiska.

Men att ha en i tre timmar?

Här är kvinnan som fick föras till akuten för att få stopp på eländet.

Andra har också läst

Drömmer du om att ha orgasm i tre timmar? Det kanske låter skönt, men i verkligheten blev det lite för mycket för Liz från Seattle. Det hela slutade på akutmottagningen. Liz berättar om händelsen i tv-programmet "Sex Sent Me to the ER" på tv-kanalen TLC. Hon och partnern Eric hade sex när orgasmen som aldrig tog slut började - inte ens efter att Eric flyttat sig från sängen. Efter en timme började hon känna att det började bli obehagligt och efter två timmar började hon hoppa upp och ner för att se om det kunde avsluta det hela.

- Jag började försöka dricka vin för att se om det kunde lugna ner mitt system. Jag provade alla möjliga saker jag kunde för att orgasmen skulle sluta. Ingenting fungerade, berättar Liz.

Ovanligt tillstånd - beror på retning i hjärnan

Inne på akuten trodde alla att hon skulle föda barn - eftersom hon stönade så högt. Men när läkarna frågade henne om hon hade ont sa hon att nej, smärtnivån var noll.

Tre timmar efter att orgasmen inletts tog den slut.

Som tur är verkar många och långa orgasmer vara ett ovanligt tillstånd. Expressen har tidigare skrivit om Michelle Thompson som får upp till 300 orgasmer om dagen. Hon lider av PSAS, Permanent Arousal Sexual Syndrome, ett tillstånd som får en kvinna att bli sexuellt upphetsad av minsta lilla.

- Det är inget roligt tillstånd. Jag tror det beror på retning i hjärnan, förklarade sexologen Birgitta Hulter.

Enligt Per-Olov Lundberg, professor i neurologi, kan det hela behandlas med lyckopiller som kan minska retningen i hjärnan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer