Naturälskare. Eva och Gerts checkar in på Venusgården för en skön helg. Hotellets sexleksaker och kamasutrasovrum väcker lusten.
Naturälskare. Eva och Gerts checkar in på Venusgården för en skön helg. Hotellets sexleksaker och kamasutrasovrum väcker lusten. Foto: Magnus Jönsson

Eva och Gerts tog in på kärlekshotell: Bra att leksaker finns på plats

Sommaren har blivit hetare än någonsin. 

En växande skara svenska par satsar på att göra ledigheten till en sexsemester.  

-  Sexlusten får en kick, säger Eva Possman och Gerts Granholm som tagit in på kärlekshotell.

Eva och Gerts från Haninge har varit ett par i två år, i augusti ska de ställa till med bröllop i 50-talsstil. Och de är båda måna om att ta hand om lusten och kärleken. 

 - Vi är mycket för relationsvård. 

 -  Vi har båda två kraschade äktenskap bakom oss och vet hur viktigt det är att ta hand om varandra, berättar de.

Delar stort intresse

 Paret har motorcyklar som sitt stora gemensamma intresse. När de ska unna sig något åker de gärna på kryssning, dansar och äter gott. 

 - Det är lite lyxigt. Men de där hytterna på kryssningsbåtarna inbjuder ju inte till erotik direkt, man kan ju inte ens sova i samma säng, säger Eva.

 Den här sommareftermiddagen checkar de in på Venusgården i Skurup -  Nordens enda hotell helt vigt åt kärlekskonsten. 

 Eva och Gerts kan starta kvällen med champagne och jordgubbar i utesängen som tronar på hotellets innergård. 

 -  Det är väldigt mysigt och inspirerande här, tycker Gerts.

 -  Det är en så sensuell och spännande miljö, härlig för alla sinnen, med alla vackra indiska tyger och dofterna från blommorna i trädgården. Det är härligt att bara kunna ägna sig åt varandra, säger Eva.

 Eva och Gerts bor i hotellets Kamasutrarum. Bredvid den stora himmelssängen finns en "leklåda" med sexleksaker, oljor och erotiska spel. Varje par får välja ut en leksak att använda -  och sen ta med hem.

 -  Det är bra att allt man behöver finns i närheten, att leksaker och sånt finns på plats. Oljan var jättehärlig. Vi gav varandra massage, spelade kamasutra- spel och kittlade varandra med fjädervippor, berättar Eva.

Prövar kärleksgungan

 På rummet finns också en hängmatteliknande kärleksgunga som paret provade under skratt och fnitter. Lite konstigt först, men sen rätt mysigt, är deras recension.

 - Det känns som att flyga, det är som att sitta i en trapets. Sen är den faktiskt väldigt avlastande och bekväm för både kvinnan och mannen. Och det är inte så dumt när man blivit lite äldre, säger Eva. 

"Otroligt lyxigt"

 Efter lekarna somnar de båda i himmelssängen. På morgonen sover de länge. När de kommer upp är frukosten serverad. 

 - Det är otroligt lyxigt, man känner sig så omhändertagen. Det här skulle många behöva, att ta sig lite tid  för erotik i en sensuell miljö, säger Eva.

 - Man har ju fått en del idéer att ta med sig hem också, tycker Gerts.