ANNONS
X
EXPRESSEN.SE
Publicerad 22 maj 2008 11.09

Edward Smith blir bara kär i bilar

Edward gillar även andra maskiner som till exempel helikoptrar.

Edward gillar även andra maskiner som till exempel helikoptrar.

Foto: SWNS

Edward Smith, 57, har haft sex med över tusen bilar. I en brittisk dokumentär berättar han om sin ovanliga böjelse.
- Jag är inte psykiskt sjuk och jag skadar ingen. Det är bara så att jag sexuellt föredrar bilar, säger han i dokumentären som sänds i brittiska Channel Five.
Edward Smith, 57, från Washington i USA berättar i dokumentären att han alltid varit sexuellt dragen till bilar. Hans fetisch kallas mecchaphilia, vilket betyder en sexuell dragning till maskiner av olika slag.
- De här känslorna växte hos mig redan när jag var barn, och det är inget jag har kunnat göra något åt. Min första kärlek var en Corvette Stingray, som jag såg då jag var 13 år, säger han.

Lever tillsammans med en folkvagn


Första gången Edward Smith hade sex med en bil var han 15 år gammal. Nu lever han med en folkvagn med namn Vanilla, men innan dess hade han en relation med en Opel GT som han kallade Ginger. Däremellan har han enligt egen utsago haft sex ömed över tusen bilar.
- Jag är en romantiker. Jag skriver poesi om bilar, jag sjunger för dem och behandlar dem precis som flickvänner, säger han i dokumentären.
Edward har haft sex med kvinnor i sin ungdom, och hans senaste relation med en kvinna var för tolv år sedan. I det förhållandet kunde han dock inte förmå sig att ha sex.
- Jag är inte psykiskt sjuk och jag skadar ingen. Det är bara så att jag sexuellt föredrar bilar, säger han.
ANNONS