Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE

Publicerad 16 jan 2013 11:38

Det retar din partner sig på mest hos dig

Thinkstock

Thinkstock

Foto: Catherine Yeulet

Hon har ful figur och han pratar för högt. Det är ett par saker vi kan reta oss på hos vår livskamrat. Otrohetssajten Victoria Milan har gjort en undersökning bland sina medlemmar, och fått fram en lista på tio av de mest irriterande saker man kan göra i en parrelation.

Vissa av oss står ut, medan vissa går och lämnar förhållandet åt sitt öde.

Först svävar vi på rosa fluffiga moln och livet kan inte vara mer underbart än just då. Du har hittat mannen eller kvinnan i ditt liv. Sedan kommer vardagen.

Allt för ofta har hon sömndrucken mitt i natten satt sig på en iskall porslinskant och halkat i, eller ner. Allt för ofta har han försökt stänga ute tjatet om att fälla ner toalocket. Nu får det helt enkelt vara nog.

För mycket kroppshår

Enligt undersökningen retar sig sajtens kvinnliga medlemmar mest på att deras partner är lat, medan de manliga medlemmarna mest stör sig på att deras partner är gnällig och sur. Det slutar inte där. Nejdå, andra saker som har en förmåga att reta upp oss är för mycket kroppshår, snålhet, dålig hygien, tjat och ett ogenerat pruttande.

Retar oss i hemlighet

-Den här undersökningen är nyttig läsning för alla som lever tillsammans med någon. Ofta är vi för artiga för att säga till vår partner att sluta peta näsan men i hemlighet retar det oss så mycket att det kan vara den utlösande faktorn till att vi väljer att vara otrogna, säger Dominika Peczynski, informationschef Victoria Milan.