ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Dejtingsajten - för gifta

Dejtingsajten - för gifta

"Känner du dig låst i ett monotont och kärlekslös äktenskap? Victoria Milan kan göra dig levande igen. Kom i håg att du lever bara en gång...". Så marknadsför sig den nya dejtingsajten Victoria Milan som riktar sig till gifta och samboende som vill ha en affär.

Har du dejtat på nätet trots att du varit gift?

Tack för din röst!

Har du dejtat på nätet trots att du varit gift?

Sajten Victoria Milan marknadsför sig som Nordens största dejtingsida för gifta och sammanboende som söker en affär. " Vare sig ditt äktenskap går på tomgång, du är nyfiken eller bara intresserad av ett känslomässigt förhållande igen så är detta stället för dig. Du förblir anonym redan från medlemsregistreringen och vidare när du prata med andra medlemmar." Vidare står på hemsidan: " Internationella undersökningar visar att omkring 30 procent av medlemmarna på de traditionella dejtingsidorna för singlar egentligen är gifta eller lever i förhållanden. Det betyder att de antingen döljer eller ljuger om sin civila status. Därför kan du nu vara ärlig och helt öppen om din civila status".

"Inte jag som uppfann otrohet"

Dejtingsajter där gifta och samboende människor kan finna vänsterprassel är inget nytt. Den kanadabaserade sajten Ahsley Madison gjorde succé när den lanserades i USA och den finns nu även i Storbritannien. Sajtens grundare Noel Biderman försvarade sajten i samband med att den lanserades i Storbritannien.
- Det är lätt att kasta skulden på mig, men jag har inte gjort något fel. Det var inte jag som uppfann otrohet, har han sagt i en intervju med brittiska Daily Mail.