Foto: Artem Furman

De mogna kvinnornas hemliga sexfantasier

Ett möte i smyg på hotell, sex med en främling på ett tåg eller en dominant partner. För Söndag berättar fyra kvinnor om sina hemliga fantasier om sex.

ANNA, 51, SINGEL, UMEÅ:

"HAN LEDER OCH JAG GÖR ALLT SOM HAN VILL"

"Jag fantiserar om lite hårdare tag i sängen, till exempel en man som tar tag i mitt hår och vrider om mina bröstvårtor tills jag skriker. Och sedan tvingar han isär mina ben och utan att ens fråga tränger in i mig. Eller att han sätter fast mina ben med fotfängsel i hörnen av sänggaveln, så att jag ligger där helt hjälplös utan att kunna röra mig, utan att kunna smeka honom. Helt utelämnad åt hans fingrar som retar och upphetsar, fjäderlätt och lite hårdare. Han driver mig nästan till orgasm, sedan slutar han plötsligt och bara ser på mig med sin kåta, brinnande blick.

Han kallar mig slyna och slampa och slår mig över kinden, inte hårt men ändå så att kinden blir varm. Och så låter han mig äntligen komma.

Den rent djuriska åtrån får mig att komma gång på gång, får mig att skrika och be om mer. Och jag måste få honom hela tiden, för då är jag hundra procent kvinna, nöjd, lycklig och tillfredsställd. Efter varje gång vi träffas tror jag att jag varit med om det bästa och häftigaste, men jag har alltid fel, det blir alltid bättre. Vi tänjer på gränserna, han leder och jag gör allt som han vill.

 

---

MARIE, 54, SAMBO, STOCKHOLM:

"VI HOPPAS PÅ ATT ANDRA SKA SE OSS"

Jag har bokat ett rum och hämtat nyckeln på ett hotell där det finns en bar i foajén, med lite lagom med folk. Jag sätter mig i en soffa med ryggen mot ingången, kanske har jag på mig lite mer utmanande kläder än vanligt. Generös urringning så klyftan syns ordentligt och svarta tunna tajts så min vita hud lyser igenom. Sitter där med en svag drink och är lite allmänt flirtig om någon skulle titta på mig. Jag har redan börjat bli lite fuktig av förväntan när du kommer in och ställer dig för att beställa vid baren.

Du tittar dig omkring, dina blickar fastnar på mig och du ler varmt mot mig. Jag höjer mitt glas och nickar lite avmätt, men intresserat. Efter en stund kommer du fram till mig och frågar om du får sätta dig, jag klappar på soffan bredvid så du vet att jag vill att det är där jag vill ha dig. Vi småpratar lågmält. Du beställer var sin drink till i baren och när du kommer tillbaka böjer du dig fram och kysser mig, länge, innerligt och hett. Jag låtsas vara lite bestört och skapar avstånd mellan oss på soffan, men både du och jag vet att jag redan är våt av längtan. Din hand ligger mellan oss på soffan, vi småpratar och du smyger dig närmare igen. Din hand glider in bakom min rygg och snabbt in under min bak. Jag vänder mig mot dig och passar på att skruva lite på mig, så att dina fingrar kan känna värmen från mitt sköte. När du känner den rör du fingrarna, lite, lite, ser mig i ögonen för att se hur jag börjar bli lite simmig i blicken och hur rodnaden sprider sig, samtidigt som jag inte kan låta bli att röra mig lite för att de ska nå dit jag vill.

Du är nu så nära att jag kan lägga min hand på ditt lår och sakta föra den uppåt, jag vet att du är hård och väntar på min beröring. När jag når den lockande bulan och smeker den mjukt, kan jag inte låta bli att kyssa dig. Vi andas tungt och när jag kramar hårdare om din stenhårda kuk därunder bordet håller både du och jag på att förgås av längtan. Vi hoppas på att andra ska se oss och förhoppningsvis inte bli illa berörda, utan kåta av att se oss.

När du sen reser dig och tar min hand för att hjälpa mig upp ser man tydligt ditt härliga stånd, jag vänder baken mot bardisken för att ta upp min väska och hoppas att det syns hur klänningen är intryckt i skåran, fast i fukten där inne. Du lägger armen om mig och greppar mitt bröst, kysser mig på halsen när vi på mjuka ben tar oss mot hissen och väntande ljuvligheter."

---

BRITT, 51, SAMBO, UMEÅ:

"JAG BJUDER HONOM PÅ POOLPARTY"

Jag är prinsessan, den vackra, den dyrkade vars önskan är allas lag. Jag är medveten om min makt, det har alltid varit så eftersom jag är född i en rik, mäktig och berömd familj. Mitt hus är stort och påkostat med både inomhus- och utomhuspool och så klart ett spa där man kan njuta av massage under bar himmel.

Vår trädgårdsmästare Carlos sköter den stora trädgården med pool och badtunna, han ser ut som en grekisk gud. Det är ett nöje att från solstolen njuta av solen och samtidigt iaktta honom bakom solglasögonen. En dag får jag för mig att jag ska överraska honom så jag bjuder honom och några av hans vänner på poolparty. Jag beställer mat, eftersom jag vill lägga tiden på annat. Carlos har med sig två vänner, Juan och Chrille, en riktig viking på säkert 190 centimeter och 100 kg muskler. Så klart har jag baktankar redan från början. Jag vet vad jag vill och jag ska se till att få det.

Under förevändning att jag måste undvika märken i solbrännan för en aftonklänning jag ska använda tar jag av mig behån och jag ser hur alla tre sväljer djupt. Så klart behöver jag också hjälp med solskyddsmedel och sex händer börjar ivrigt smörja in min baksida. Det tar inte lång stund innan jag vrider mig som en mask under deras starka, mjuka, varma händer. Smekningarna blir mer och mer intima. Jag tar av mig bikinibyxorna och hör hur de drar efter andan. Det finns händer överallt på och i min kropp. Jag smeker den som finns närmast och njuter av varje sekund. Chrille tränger plötsligt in i mig, så underbart! Carlos tränger in i min mun och Juan låter mig leka med honom med händerna. Vi fortsätter så medan solen sakta försvinner bakom träden, männen bara byter plats ibland, men fokus är hela tiden på mig och min njutning."

---

MALIN 42, SAMBO, UPPLANDS VÄSBY:

"INNAN SLUTSTATIONEN GÅR DET FÖR OSS BÅDA"

Av en slump möts våra blickar på tunnelbanan mitt i rusningstrafiken. Våra ögon fastnar i varandra. Vi står nästan i var sin ände av vagnen, men kan inte ta blicken från varandra. Att flytta sig närmare går inte för det är fullt av folk överallt. Jag kommer på idén att kliva av och kliva på nästa tåg tillsammans, för att åtminstone få stå bredvid varandra. Så jag nickar mot mannen, med de mest brinnande ögonen jag någonsin har sett, att kliva av vid nästa station. På perrongen dras vi mot varandra som magneter, vi möts i en så het kyss att förbipasserande nästan stannar till. Nästa tåg kommer, lika fullsatt som det innan, men vi lyckas få plats i hörnet bredvid dörren, inklämda mellan väggen och alla människor. Det är vinter så jag har en lång fuskpäls på mig och han bär en midjekort dunjacka. Vi kysser varandra intensivt, hungrigt, och märker inte längre människorna runt oss.

Hans stora, mycket maskulina händer knäpper upp min päls och mina händer letar sig ner mot linningen på hans jeans och plötsligt har jag knäppt upp dom! Inser att vi är mitt bland alla människor så jag "gömmer" honom i min stora, vida päls. Hans händer letar sig in under min kjol och jag är glad över min vana att alltid använda stay-ups. Mina stövlar med tolv centimeter höga klackar gör att vi är nästan lika långa. I skydd av det “tält" min päls är, älskar vi sakta och försiktigt mitt bland alla människor! Vi försöker anpassa våra rörelser efter tågets krängningar för att inte bli avslöjade medan tåget rusar fram mot ändhållplatsen.

Några stationer innan slutstationen går det för oss båda samtidigt och efteråt går vi lugnt och sätter oss, hand i hand och med mitt huvud mot hans axel. Vid slutstationen kysser han mig varmt och ömt och kliver av tåget. Och vi ses aldrig igen."

 

Annie Haavisto

"Fantasier kan bli som ett långt förspel"

Sexexperten Saga Alm Mårtensson: Att bli dominerad eller ha sex med en annan kvinna är två vanliga sexuella fantasier som kvinnor har. Tankarna kan kännas förbjudna och skamliga, men att fantisera är i stort sett alltid positivt menar Söndags nya sex- och relationsrådgivare Saga Alm Mårtensson, 28.

- Man kan känna skuld om man fantiserar när man är med någon eller om man känner att fantasierna är omoraliska. Sexfantasier rör ofta tabun, det finns en frihet i tanken som inte finns i verkliga livet. Det man kan tänka på är att det är bara tankar, man behöver inte agera ut fantasierna.

Fantasierna kan också handla om sex med partnern eller sex i olika miljöer. ­Oavsett vad tankarna handlar om så är sexfantasier bra för lusten.

- Fantasier har stor betydelse för lusten, du kan drömma dig bort i vardagen, bli upphetsad och känna självförtroende. Det finns forskning som visar att fantasier påverkar sexlivet och lusten positivt.

Vill du ha inspiration kan erotiskt material som litteratur, film eller bilder hjälpa till att sätta igång fantasierna eller bidra till nya tankar.

- Sex är ju inte bara det som sker i sängen på en viss tid. Fantasier kan bli som ett långt förspel och ett sätt att hålla i gång sexualiteten.

För många förblir fantasierna just fantasier, men det kan också vara positivt att förverkliga dem. Men det är skillnad på teori och praktik.

- Det är viktigt att komma ihåg att i fantasin har du full kontroll, det har du inte i verkligheten. Kommunicera tydligt vad din fantasi består av och hur du vill leva ut den om du vill förverkliga den.

---

"Sexfantasier rör ofta tabun, det finns en frihet i tanken som inte finns i verkliga livet."

Känner du igen dig?

Här är våra vanligaste teman för sexfantasier, enligt Seductionlab.

Vår partner

Att föreställa sig sex med före detta eller nuvarande partnern.

-

Makt

Att man är oemotståndlig, har sexuell makt och pondus.

-

Ställningar

Sexuella praktiker, det vill säga sex i olika miljöer eller ställningar.

-

Underkastelse

Maktspel med dominans och underkastelse.

Kvinnornas vanligaste sexfantasier

1. Främling. Kvinnor fantiserar om att ha sex med en främmande och mystisk man.

2. Call-girl. På nummer två över kvinnors vanligaste fantasier kommer att tjäna pengar på att sälja sexuella tjänster.

3. Lesbiskt sex. Alla partners våta dröm, är också något många kvinnor fantiserar om.

4. Manlig sexslav. En egen sexslav som också kan fungera som hemhjälp, står högt på kvinnornas fantasilista.

5. Yngre man. Samma som på männens lista över fantasier så förekommer tanken på att ha sex med en yngre partner.

6. Två eller flera män. Att ha sex med flera på samma gång blir en vanligare sexfantasi hos kvinnor.

7. Sex på offentliga platser. Detta är en fantasi som förekommer mycket oftare hos män (plats nr 2) än kvinnor. Att ha sex på stranden, i skogen eller i parken passar in i den förbjudna aspekten.

8. Dominans/undergivenhet. I spåren av "50 nyanser av grått" förstår man att detta är en populär sexfantasi bland kvinnor. Att bli "tvingad" till sex, bunden etc av en dominant man. Ska det förverkligas är ömsesdighet och respekt viktigt.

9. Exhibitionism. Många kvinnors sexfantasier handlar om att visa upp sig, strippa eller medverka i en porrfilm.

10. Voyeurism. Att se på när andra har sex är nästan en lika vanlig fantasi som exhibitionism.

---

Källa: Seductionlabs

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Topphälsa + hårvård från Antonio Axu för 199 kr. Köp nu!