Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Innehåll från XL-S Medical

Så gör du för att boosta din viktnedgång

Det är ingen hemlighet att det kan vara utmanande att gå ner de där oönskade kilona. För att lyckas krävs motivation och rätt förutsättningar. Har du testat olika produkter för viktminskning utan framgång? Det här kan vara orsaken.

Vill du också boosta din viktnedgång? Här hittar du produkter från XL-S som kan hjälpa dig på traven

 

Det finns många olika sätt att gå ner i vikt. Vissa mer hälsosamma än andra. Det är dags att sluta hetsbanta och välja ett sätt som gör att du mår bra – inifrån och ut.

Inget mirakelmedel – du måste lägga grunden

Att se snabba resultat är motiverande, inte minst när det gäller viktminskning. Och för att boosta sina redan hälsosamma val väljer en del att ta hjälp av olika produkter. Att ta denna hjälp är inte fel, men det är viktigt att göra det på rätt sätt.

Först och främst kan en produkt inte göra hela jobbet. Du kan inte äta onyttigt, ligga på soffan och titta på tv-serier och förvänta dig att må bättre bara för att du adderar ett hjälpmedel. Du måste vara motiverad nog att äta en balanserad kost och röra på dig regelbundet. Med den grunden kan du sedan ta hjälp för att boosta din viktnedgång.

Hitta rätt produkt beroende på dina mål

XL-S Medical är Europas största varumärke när det kommer till viktminskning.
XL-S Medical Fettbindare finns i både pulver- och tablettform och kan hjälpa dig som är överviktig att gå ner i vikt genom att binda upp till 28 procent av fettet du får i dig. Det kan även ge dig minskat matsug och ökad mättnadskänsla. Det här gör att du kan gå ner upp till tre gånger mer i vikt än med enbart kalorisnål kost.

Hur gör man då? Det är ganska enkelt. När du har lagt grunden genom att hitta ett träningssätt som funkar för dig och balanserat din kost – då ger du dig själv en extra kick. Se till att välja rätt XL-S produkt, beroende på dina mål och dina förutsättningar, och använd den som det är rekommenderat.

Förutom att skapa just rätt förutsättningar och använda produkterna som de ska tas är det viktigt att inte ha för bråttom. För att lyckas gå ner de oönskade kilona – och hålla dem borta – rekommenderas det att du använder produkten i minst tolv veckor.

 

Här hittar du tips, råd och pepp under din viktresa med XL-S

 


Tycker du produkten verkar intressant?

Tack för din röst!

Tycker du produkten verkar intressant?

Ovan artikel är framtagen av Brand Studio och XL-S Medical och ej en artikel av Hälsoliv