ANNONS

Innehåll från Synoptik

Så tar du hand om din ögonhälsa på bästa sätt

Låt glasögonen bli en del av din stil. Nu finns det en enkel och bekväm lösning som underlättar livet som glasögonbärare och som allt fler hakar på, där du alltid har en uppdaterad glasögongarderob samtidigt som du tar hand om din ögonhälsa.

Allt fler har behov av mer än ett par glasögon. Det kan handla om att vilja variera stil eller att man har behov av flera olika par, till exempel för arbetet eller när du sportar. 

Nu finns det ett helt nytt sätt att ha glasögon och linser som både är bekvämt och ger dig full kostnadskontroll. Med Synoptiks glasögonabonnemang All-Inclusive™ kan du kombinera glasögon med solglasögon och linser och se till att alla behov är uppfyllda i alla lägen till en fast månadskostnad. Då ingår också all service såsom fria glasbyten i samtliga glasögon när din syn förändras och otursskydd om olyckan är framme. Allt för att du ska ha rätt styrkor på dina glasögon och linser och samtidigt minimera risken för oförutsedda kostnader. Dessutom får du varje år möjlighet att byta ut ett par, så du alltid har en uppdaterad glasögongarderob.

Glasögonabonnemang för barn som växer 

Många föräldrar till barn som bär glasögon kan känna igen sig i rädslan för att barnens vilda lekar eller återkommande förändring av styrka kan bli kostsamt. Då kan ett abonnemang där fria glasbyten och otursskydd ingår vara fördelaktigt. Även här ingår synundersökning.

– Barns syn ändras i takt med att de växer och det är därför viktigt att varje år kontrollera sitt barns syn för att vara säker på att man har rätt styrka i glasen, säger Rebecka Rane, legitimerad optiker på Synoptik.

Ta hand om din ögonhälsa

Det är viktigt att göra regelbundna synundersökning för att ha koll på eventuella synförändringar eller sjukdomar. Med Synoptik All-Inclusive™ ingår Syna Ögat™, en utökad undersökning som inkluderar både ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning.

– Med vår synundersökning Syna Ögat™ kan vi se hur ditt öga mår och dessutom upptäcka förändringar och tidiga tecken på vanliga ögonsjukdomar. Resultat från synfältsmätning och ögonbottenfoton sparas digitalt med din journal vilket gör det möjligt för våra optiker att jämföra och följa upp eventuella förändringar över tid. I de fall då tecken på avvikelse eller förändring upptäcks skickas remiss till ögonläkare, säger Rebecka Rane, legitimerad optiker på Synoptik.

Här kan du se hela Synoptiks sortiment av glasögon. 

Om Synoptik All-Inclusive™

Välj minst två par glasögon. Självklart kan du också välja att inkludera solglasögon och linser. Minst ett par behöver vara med styrka.

• Fria glasbyten i samtliga par när din syn förändras. Gäller även progressiva.

• Synoptiks otursskydd som skyddar vid skada, stöld eller förlust.

• Kallelse till Synoptiks utökade synundersökning Syna Ögat™.

• Ytterligare fria synundersökningar vid behov.

• Möjlighet att byta ut ett par om året.

• Mindre reparationer.

Just nu får du 30 % rabatt på alla glasögon och solglasögon när du tecknar ett abonnemang.

Läs mer om glasögonabbonnemanget här.  

Om Syna Ögat™

Syna Ögat™ är en utökad synundersökning som inkluderar både ögonbottenfotografering, synfältsmätning och tryckmätning. På så sätt kan vi ingående se hur ditt öga mår vilket ger oss en chans att upptäcka förändringar och vanliga tecken på ögonsjukdomar i tid.

Det här ingår i Syna Ögat™:

• Ögonbottenfoto. 

• Synfältsmätning.

• Tryckmätning.

• Autorefraktion.

• Synundersökning.

• Rekommendation på lösningar.

Boka din tid för synundersökning här. 

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Synoptik och ej en artikel av Hälsoliv