Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter.
Annons
EXPRESSEN.SE
Innehåll från bokadirekt.se

Ge bort en skönhetsbehandling i julklapp – få Glossybox på köpet!

Har du idétorka och känner dig stressad över alla julklappar som måste handlas? Ge bort något av det lyxigaste som finns – egentid! En garanterad succé som du dessutom kan klicka hem på direkten.

Just nu: Ge bort ett presentkort på valfri behandling och få en Glossybox värd 1 300 kronor på köpet!

 

Julhandeln kan vara en mardröm. Inte nog med att det kan vara svårt att hitta passande gåvor – ofta innebär det också att springa i butiker och trängas med stressade julhandlare.

Julklapp som uppskattas av alla

Det finns ett smart och enkelt sätt att slippa stress och trängsel. Ge bort ett presentkort på en lyxig skönhetsbehandling och skäm bort någon du tycker om med lite dyrbar egentid.

En härlig behandling ger avkoppling och vila från vardagens bestyr och måsten. Helt enkelt det perfekta sättet att fokusera på sitt eget välbefinnande. En gåva som garanterat kommer att göra succé, oavsett om det är en julklapp till mamma, mormor, syster, svägerska eller en väninna. Eller: Varför inte ge dig själv en behandling i julklapp?

Det bästa är att du kan klicka hem julklappen direkt. Just nu kan du ge bort ett presentkort på valfri behandling och få en Glossybox till ett värde av 1 300 kronor på köpet. Ge bort presentkortet och behåll boxen själv – eller varför inte ge bort båda två? Smartare julklapp får man leta efter.

Populäraste behandlingarna just nu

Du har tusentals behandlingar och salonger att välja mellan. Här är de 3 populäraste behandlingarna som passar perfekt till julen:

1. Lymfmassage: Perfekt för den som behöver stunds avkoppling och vila. En skön lymfmassage gör underverk för kroppen och dämpar svullnad, smärta och domningar. Massagen förebygger också celluliter. Se presentkort https://shop.bokadirekt.se/

2. Ansiktsbehandling: En välgörande och återfuktande behandling som får ansiktet att lysa inifrån och ut och ger mer lyster och spänst. Perfekt så här års när huden får stå ut med vinterns karga klimat och isande vindar. Se presentkort

3. Pedikyr: Fötterna är i princip konstant instängda i tjocka skor och strumpor hela vinterhalvåret. Med en pedikyr får de den kärlek de förtjänar. Ge dem massage, fukt och näring i form av fotbad och inpackning, samt lackade och snygga tånaglar. Se presentkort

 

Just nu: Ge bort ett presentkort på valfri behandling och få en Glossybox till ett värde av 1 300 kronor på köpet!