ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Bästa tipset - tänk på sex!

Dina subtila sexsignaler gör mer än du tror.

Dina subtila sexsignaler gör mer än du tror.

1/1

Foto: Alix Minde

Bästa tipset - tänk på sex!

Även om du pratar om något helt vardagligt, uppför du dig lite annorlunda om du vill ha sex med den du pratar med. Dessa små signaler får andra att uppfatta dig som mer attraktiv när du är sugen på sex än när du inte är intresserad, skriver norska kk.no.
Forskare vid McMaster University i Kanada genomförde ett experiment där de filmade skådespelare som blev intervjuade om neutrala ämnen. Varje skådespelare blev intervjuad två gånger. I Första intervjun skulle skådespelaren agera ointresserad i intervjuaren och i den andra skulle skådisen verka som om det fanns ett intresse för intervjuaren. Intresset fick inte visas sig i det som sades eller på annat tydligt sätt. Skådespelaren skulle bara försöka känna sig intresserad av att ha sex med intervjuaren. De filmade intervjuerna visades sedan för försökspersoner som fick fylla i ett schema över hur attraktiva de tyckte att skådespelarna var, skriver kk.no.

Bästa raggningsknepet

Då skådespelarna lät som om de var intresserade av att ha sex blev de högre värderade på attraktivschemat än när de var neutralt inställda. Resultatet var det samma för både de kvinnliga och de manliga skådespelarna. Resultatet av experimentet blir att det bästa raggningsknepet är att visa sig intresserad.