ANNONS
X
EXPRESSEN.SE

Ambulansen som erbjuder intimrakning

Publicerad 1 jul 2009 14.40
Ambulansen Shavin´Expressen erbjuder akutrakning.

Ambulansen Shavin´Expressen erbjuder akutrakning.

Foto: Norska RFSU

En ambulans som erbjuder intimrakning? Jodå den finns i Norge. Nu i veckan kör den runt under Hovefestivalen och ett volleybollevent och erbjuder de som behöver akuttrimning där nere eller någon annanstans på kroppen.

Kan du tänka dig få hjälp med rakningen av Shavin´Expressen?

Tack för din röst!

Kan du tänka dig få hjälp med rakningen av Shavin´Expressen?

– Det är helt okej att inte raka sig men detta är ett lite roligt inslag från vår sida till strandlivet, säger Tone-Berit Lintho, RFSU:s talesperson i Norge.
Så glöm glassbilen. I sommar är det rakningsbilen som gäller. I alla fall i Norge. Ambulansen som kör runt och erbjuder folk rakning heter Shavin´Expressen och är arrangerat av norska RFSU, skriver VG.no.
– Det här är en ”glimten i ögat” kampanj där vi vill öka medvetandet kring en ny produkt. Ett kul sätt att uppmärksamma kampanjen, säger Tone-Berit Lintho, till tidningen.
Och de som önskar en intimrakning kan få det.
– Om det finns folk som vill det så självklart. Vi har två medarbetare i bilen som kan hjälpa med folk med det. Våra medarbetare är klädda i ambulanskläder och erbjuder akuthjälp med rakningen, säger Lintho till samma tidning.
 

Kondombilen

Organisationen lanserade en liknande kampanj för fem år sedan där de hade en ”Cho-San bil” som delade ut kondomer. Syftet var att sprida kunskap och information om säkert sex.
– Cho-San Expressen var en stor succé och vi väntar med spänning på responsen från årets Shavin´ Expressen, säger Lintho till VG.no.