Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zazzis kärleksplan efter uppslitande skilsmässan

Alexandra Zazzi är inne på en ny hälsoresa efter sin medverkan i ”Biggest loser”.
Foto: NORA LOREK
Fysiskt sett mår Alexandra Zazzi bättre än någonsin.
Foto: ROBIN ARON

Alexandra Zazzi har genomgått en uppslitande skilsmässa.

Nu berättar hon om sitt nya liv – och synen på framtiden.

– Jag får väl börja leta efter kärleken, men jag är inte riktigt där än, säger hon.

Alexandra Zazzi och Peter Jademyr gick skilda vägar efter 26 år tillsammans. De träffades på en dykarkurs i Thailand 1992 och gifte sig 2006.

Förra hösten lämnade man in skilsmässopappren. Det skedde strax efter att Zazzi medverkat i ”Biggest loser” i TV4.

– Jag har haft en ganska omtumlande tid. Jag har gått igenom en skilsmässa vad allt vad det innebär med förändringar, flytt och den sorg som uppstår. Den biten har varit otroligt påfrestande.

Hopp om ny kärlek

Men hon har inte gett upp hoppet om framtiden och kärleken. Tvärtom.

– Jag är en ganska positiv person, men det är en utmaning. Jag får väl börja leta efter kärleken igen även om jag inte riktigt är där än. Men det är ju sommar snart. När jag har slickat mina sår så kanske det finns någon som vill ha mig också, säger Alexandra Zazzi med ett skratt.

Zazzi i ”Biggest loser”.
Foto: TV4/BIGGEST LOSER VIP / TV4/BIGGEST LOSER VIP

Hon har varit öppen med sin skilsmässa på sin Instagram-sida. Och stödet har varit stort.

– Jag har fått så himla mycket stöttning från mina vänner men även via sociala medier. Det är en otroligt stark generositet från så många människor som hjälper mitt i allt. Människor delar med sig av sina egna upplevelser på ett fint sätt och det hjälper ju.

Zazzi kom tvåa i ”Biggest loser”. Det var bara två kilo som stod mellan henne och förstaplatsen. Träningen har hon hållit i.

https://www.instagram.com/p/BwUCrBIhgHy/

Hennes fysiska välmående kallar hon för ”ett ljus i mörkret”. Hon har alltid varit en på och av-tränare som kanske varit lite för glad i maten, berättar hon. 

Men nu känner hon att hon är på rätt spår igen.

– Jag lever som jag lär. Det ger verkligen resultat och framför allt en stabilitet i vikten och kroppen.

Ny hälsoresa

Hon poängterar att hennes nya hälsoresa inte bara handlar om vikten utan om välmående i stort. Bland annat håller hon föredrar om mat, hälsa och balans och hon har också en ny bok med samma tema på gång. 

– När livet händer är det lättare att vara i fysisk form och hantera det än när man är ur balans. Tyvärr händer livet lite för ofta när man inte är i balans, därför kanske vi ska hålla våra kroppar så starka som möjligt, säger Alexandra Zazzi.