Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Zara Larsson kommer till Göteborg på ny turné

Zara Larsson kommer uppträda i Sverige för första gången på över två år.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG

I slutet av året åker Zara Larsson ut på sin första arenaturné. 

Den 19e november står Göteborg och Scandinavium på schemat. 

– Hon är en svensk superartist som vi och publiken längtat efter, säger Lotta Nibell, vd på Got Event i ett pressmeddelande. 

I slutet av året åker Zara Larsson ut på sin första arenaturné någonsin. Den nordiska turnén startar i Göteborg och kommer även kunna ses i Oslo, Stockholm, Helsingfors och Köpenhamn. 

– Det känns oerhört bra att kunna fylla på vår evenemangskalender igen. Och att göra det med Zara Larsson är helt magiskt. Hon är en svensk superartist som vi och publiken längtat efter, säger Lotta Nibell, vd på Got Event, i ett pressmeddelande. 

Med sig som gästartist har Zara Larsson Einár och som förartist i Göteborg och Stockholm kommer även Jelassi att finnas. 

Då släpps biljetterna 

I sommar är det två år sedan som Zara Larsson stod på en svensk scen. Det var när hon 2019 fanns med på Way Out West. 

”Att göra en arenaturné har alltid varit en dröm för mig, och nu ska den bli sann! Jag är så glad över att äntligen få kliva upp på scenen framför en livepublik och möta mina fans igen, och att dessutom få göra en hel turné känns otroligt kul. Det kommer bli den största show vi gjort, vi ska inte spara på något!”, säger Zara Larsson i pressmeddelandet. 

Biljetterna släpps på fredag den 28 maj. 

Se också: