Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Visar stolt upp sina fina GT-tatueringar

Numera sitter GT-löpsedlarna "Slipp nackvärk utan medicin" och "Dina röda ögon kan vara farlig sjukdom" på baksidan av killarnas vader. Men ångrar sig gör de inte. Foto: Lars Andersson
– Folk undrade vad vi höll på med. Men de i vår närhet var inte särskilt förvånade, det kan hända lite allt möjligt när vi är i farten, säger Marcus Wetterlind. Foto: Lars Andersson
Polarna Marcus Wetterlind och Pelle Berglund tatuerade i höstas in GT-löpsedlar på sina vader. Foto: Lars Andersson

Polarna Marcus Wetterlind och Pelle Berglund tatuerade i höstas in GT-löpsedlar på sina vader. Och ångrar sig gör de inte. I stället visar de fortfarande stolt upp sina tatueringar.

Vi bjuder fortfarande på en del roliga skratt. När de ser den får de titta till lite extra. Och man får fortfarande dra historien kring hur det kom sig, säger Marcus Wetterlind.

Marcus Wetterlind, 31, och Pelle Berglund, 35, från Jönköping utmanade varandra förra våren. Under en fest bestämde de att välja varsitt kommande datum – och tatuera in den dagens löpsedel på sina kroppar oavsett hur den löd. Något som GT tidigare skrivit om. Marcus valde den 18 juli åt Pelle och han valde den 7 juli åt Marcus.

Numera sitter GT-löpsedlarna "Slipp nackvärk utan medicin" och "Dina röda ögon kan vara farlig sjukdom" på baksidan av killarnas vader. Men ångrar sig gör de inte.

– Folk undrade vad vi höll på med. Men de i vår närhet var inte särskilt förvånade, det kan hända lite allt möjligt när vi är i farten, säger Marcus Wetterlind.

Reaktionerna har främst varit positiva.

Vi bjuder fortfarande på en del roliga skratt. När de ser den får de titta till lite extra. Och man får fortfarande dra historien kring hur det kom sig.

"Kanske får jobb som reporter"

Men någon särskild kritik har han inte fått.

– Det finns säkert folk som undrar vad vi pysslar med, men ingen som sagt det till mig i alla fall. Men kommer jag in på en arbetsintervju en vacker dag kanske jag får jobb som reporter, man vet ju inte, säger Marcus Wetterlind.

Dock har Marcus Wetterlind inte skaffat någon ny tatuering sedan dess, trots att han har flera sedan tidigare.

– Men det beror inte på att jag ångrar mig utan att det inte har hunnits med.

Men han funderar på en ny utmaning eftersom detta var Pelle Berglunds idé.

– Jag måste ju komma tillbaka med någonting. Men jag har inte kommit på något bra än. Det är ju ganska roligt det här så jag måste bräcka det på något sätt, säger Marcus Wetterlind.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!