Vinn biljetter till
Disney on Ice!

Publicerad

GT ger dig chansen att vinna biljetter till Disney on Ice Let's Celebrate på Scandinavium fredag 4 januari. En stjärnspäckad isshow med höga hopp, akrobatik och djärv skridskoåkning. Sms:a svaret på frågan så kanske det blir du som vinner 4 biljetter!

I Disney On Ice Let´s Celebrate får du se 52 olika Disneyfigurer på isen fira fester och karnevaler från jordens alla hörn. Men vad heter Cowboyen i Toy Story?
1. Woody
2. Jessie
3. Buzz

1-10:e pris:
4 biljetter till Disney on Ice Let's Celebrate
Scandinavium, fredag 4 jan. kl 18.00 (Värde ca 1.000:-)

Skicka sms med texten GT (mellanslag) Disney (mellanslag) ditt svar (mellanslag) kort motivering (mellanslag) ditt namn och din adress
T ex: GT Disney 1 Disneyälskare Eva Asp, Storg 3, 400 00 Gbg

Skicka detta till nummer 72200.
Vi vill ha ditt svar senast 27/12 kl 12.00. Vinnarna publiceras i GT fredag 28/12.

Kostnad: 5 kr + eventuell trafikkostnad. Anställda av Expressen, GT, Kvällsposten eller familjemedlemmar till någon av dessa får ej delta i tävlingen. Juryns beslut kan ej överklagas. Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Ej uthämtade priser tillfaller GT.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER