Ville ha nya fransar – fick en fästman i stället

Johnny Roadery sa att han bara skulle i väg och köpa en present – men han hade något helt annat planerat för Michaela.

På sin 26-årsdag önskade sig Michaela Jacobson en ögonfransförlängning – i stället fick hon en fästman.

Här kan du se det tårfyllda kidnappningsfrieriet, arrangerat av pojkvännen Johnny, som har gjort klicksuccé på Facebook.

– Vi hade inte pratat om att förlova oss överhuvudtaget, det var en jättechock, säger Michaela.

Michaelas Jacobsons pojkvän Johnny Roadery sa att han skulle sticka i väg och inhandla den sista födelsedagspresenten – men det var bara en skenmanöver.

I stället, vilket Falköpings tidning var först med att uppmärksamma, kidnappades Michaela av en kusin. Hon förseddes med ögonbindel och kördes upp till en parkering där hon möttes av flera familjemedlemmar som höll upp plakat med kärleksbudskap. I det läget började Michaela förstå vad som var på gång.

– Förra året någon gång så såg vi ett klipp på Youtube, det var ett frieri som gick till ungefär så här. Så när jag såg den första skylten som min pappa och hans sambo stod och höll upp så förstod jag vad som hände – och började gråta, berättar hon.

Gjorde entré på en chopper

När Michaelas tårfyllda promenad hade nått sitt slut så gjorde hjärnan bakom kuppen, friaren Johnny, entré – på en orangefärgad chopper med sidovagn.

– Jag har sällan varit så nervös i hela mitt liv, det var både vibrationer och stamningar, berättar han.

Johnny förklarar tanken bakom den romantiska manövern:

– Jag minns att hon började gråta när vi såg det där frieriet på Youtube eftersom hon tyckte att det var så vackert. Jag kände att hon förtjänade en sån upplevelse själv – så jag bestämde mig för att göra en liknande grej men med min egen touch.

"En jättechock"

När Michaela vaknade på sin födelsedag så hade hon aldrig kunnat drömma om att hon skulle gå och lägga sig som en förlovad kvinna.

– Vi hade inte pratat om att förlova oss överhuvudtaget, det var en jättechock. Jag hade liksom önskat mig en fransförlängning i födelsedagspresent men fick ett frieri, berättar hon.

Hon medger att det senare var något bättre.

– När han gick ned på knä var enda alternativet, som man kan se och höra på filmen, ett jättehögt ja.

Exakt när kyrkklockorna ska ringa är inte bestämt ännu.