Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Live-published photos and videos via Shootitlive

Victoria: "Alltid bra att vara i Göteborg"

Kronprinsessan Victoria var på galan privat med sin väninna vilket förstås gladde arrangörerna.

Kronprinsessan Victoria besökte på torsdagskvällen Göteborg – och passade på att hylla staden.

Efter att ha undvikit den röda mattan under galakvällen på posthotellet och smugit sig in via en bakdörr, bjöd Kronprinsessan till och med på lite Göteborgsdialekt när hon för GT konstaterade att:

– Det är alltid bra att vara i Göteborg.

Det var länge flera som undrade om kronprinsessan verkligen skulle dyka upp på stödgalan till förmån för de utrotningshotade noshörningarna som hålls på torsdagskvällen på posthotellet.

Därför var det många som lyste upp när Kronprinsessan i sällskap med väninnan Caroline Kreuger Nilsson plötsligt dök upp från en av mingellokalens bakdörrar.

Kronprinsessan Victoria var på galan privat med sin väninna vilket förstås gladde arrangörerna.

– Det är förstås jätteroligt, det är inte som att hon är tvingad att vara här, säger Daniel Wilke, en av arrangörerna från organisationen The perfect world foundation.

Hyllade Göteborg

Kronprinsessan Victoria försvann snabbt genom folkvimlet för att bekanta sig med den konst som under kvällen var utställd för auktion. Bland konsten fanns bland annat ett verk från Carolina Gynning och ett från hennes mor Agneta.

Kronprinsessan avböjde artigt att tala med medierna då hon alltså var på tillställningen tillsammans med vänner.

Men genom GT skickade kronprinsessan en hälsning till Göteborgarna. Kronprinsessan Victoria är nyligen hemkommen från ett officiellt besök i Riga, Lettland, och verkade glad över att åter vara tillbaka på svensk mark, inte minst i Göteborg.

– Det är alltid bra att vara i Göteborg, sa kronprinsessan med ett leende och bjöd till och med på en liten imitation av göteborgska när hon rullade ut ordentligt på r:et i Göteborg.