Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Victoria: "Alltid bra att vara i Göteborg"

Kronprinsessan Victoria var på galan privat med sin väninna vilket förstås gladde arrangörerna.

Kronprinsessan Victoria besökte på torsdagskvällen Göteborg – och passade på att hylla staden.

Efter att ha undvikit den röda mattan under galakvällen på posthotellet och smugit sig in via en bakdörr, bjöd Kronprinsessan till och med på lite Göteborgsdialekt när hon för GT konstaterade att:

– Det är alltid bra att vara i Göteborg.

Det var länge flera som undrade om kronprinsessan verkligen skulle dyka upp på stödgalan till förmån för de utrotningshotade noshörningarna som hålls på torsdagskvällen på posthotellet.

Därför var det många som lyste upp när Kronprinsessan i sällskap med väninnan Caroline Kreuger Nilsson plötsligt dök upp från en av mingellokalens bakdörrar.

Kronprinsessan Victoria var på galan privat med sin väninna vilket förstås gladde arrangörerna.

– Det är förstås jätteroligt, det är inte som att hon är tvingad att vara här, säger Daniel Wilke, en av arrangörerna från organisationen The perfect world foundation.

Hyllade Göteborg

Kronprinsessan Victoria försvann snabbt genom folkvimlet för att bekanta sig med den konst som under kvällen var utställd för auktion. Bland konsten fanns bland annat ett verk från Carolina Gynning och ett från hennes mor Agneta.

Kronprinsessan avböjde artigt att tala med medierna då hon alltså var på tillställningen tillsammans med vänner.

Men genom GT skickade kronprinsessan en hälsning till Göteborgarna. Kronprinsessan Victoria är nyligen hemkommen från ett officiellt besök i Riga, Lettland, och verkade glad över att åter vara tillbaka på svensk mark, inte minst i Göteborg.

– Det är alltid bra att vara i Göteborg, sa kronprinsessan med ett leende och bjöd till och med på en liten imitation av göteborgska när hon rullade ut ordentligt på r:et i Göteborg.