Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Foto: JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN

Äntligen kommer Jill Johnson till Göteborg med sprakande show. Det är bara en av veckans riktiga fullträffar i Göteborgs nöjesliv. Förutom Jill kan man passa på att skratta till "Pistvakt", njuta av Louise Hoffstens stämma eller se på metalgiganterna "In Flames" på Scandinavium.

1. Jill Johnson på The Theatre, Gothia Towers

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

Förra året var det Peter Jöback som stod för underhållningen på Göteborgs temporära nöjesscen "The Theatre" på Gothia Towers. I år är det Jill Johnsons tur. Jill är 

Jill kan ta sig an country, pop och rock med samma trovärdighet och har verkligen sjungit sig in i svenskarnas hjärtan. Nu ställer hon sig på scen och bjuder på riktig show tillsammans med ett storband.

 

LÄS MER: Allt du behöver veta inför Göteborgs filmfestival 2018

 

2. Bamse på Scandinavium

11:e och 12:e november kommer världens starkaste björn till Scandinavium.

I föreställningen ”Bamse och världens starkaste man” får man träffa favoriter som skurkarna Vargen och Reinard Räv som siktat in sig på att stjäla Bamses dunderhonung. Men Bamse har ju både Skalman och Lille Skutt vid sin sida. Bakom föreställningen står Peter Magnusson och Martin Stenmarck.

 

3. Pistvakt på Kajskjul 8

Foto: / FILMBOLAG SF

Det började som en pjäs, blev en populär TV-serie och nu ställer de sig på en scen igen när " bjuder på afterski i Göteborg på Kajskjul 8. Det blir garanterad norrländska och ett gäng goda skratt.

4.Louise Hoffsten på Stora Teatern

Foto: CORNELIA NORDSTRÖM

På onsdag den 15:e november kommer en av Sveriges mest folkkära artister till Göteborg och Stora Teatern. Louise Hoffsten har med sin senaste skiva  ”L” bjudit på influenser och intryck från uppväxt som påverkat hennes musik. 

 

LÄS MER: Göteborgs bästa hotell – enligt gästerna själva 

 

5."In Flames" på Scandinavium

Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVÄLLSPOSTEN

Den 16 november kommer Göteborgs egna metalhjältar "In Flames" till Scandinavium. Med sig har de amerikanerna "Five Finger Death Punch". Båda banden har fyllt arenor över hela världen och konserten lär bli en riktig höjdpunkt för alla metalälskare i Västsverige.