Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Titiyo, Maia Hirasawa och Hurula är bara några av de spännande artister som gästar Göteborg kommande vecka. Dessutom blir det musikal på Stadsteatern och en härlig retro när engelska Smokie kommer till stan.

1. Maia Hirasawa på Stora Teatern

Foto: EXPRESSEN

Den 30 mars kommer Maia Hirasawa till Stora Teatern. Hon firar den här våren 10 år som artist och firar alltså det bland annat med en konsert i Göteborg.
Efter att ha slagit igenom brett som mellanakt i Melodifestivalen med en egen tolkning av The Arks ”The worrying kind” har hon släppt ett eget album och nummer två kommer under våren 2019.

 

2. Titiyo på Stora Teatern

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Även Titiyo gästar Stora Teatern den här helgen. Fredagen den 29 mars kommer sångerskan till stan. Hon har haft hits om ”Talking to the man in the moon”, ”Come along” och ”Drottningen är tillbaka”. Under 90-talet blev Titiyo Sveriges absoluta souldrottning men hon har sedan dess experimenterat med en rad olika sounds och 2013 var hon med i TV4:s ”Så mycket bättre”.

3. Smokie på Lorensbergsteatern

Foto: STEFAN FORSELL

Den 4 april kommer det legendariska bandet Smokie till stan. Engelsmännen är ute på en ”Golden hits tour” och de har lovat att bjuda på  ”Lay Back In The Arms Of Someone”, ”Oh Carol” och deras kanske mest kända låt  ”Living Next Door To Alice”.

 

4. ”Little shop of horrors” på Stadsteatern

Den 4 april är det dags för ensembeln bakom Stadsteaterns nya uppsättning av musikalen ”Little shop of horrors” att inta scenen. Återigen ska affärsbiträdet Seymour ta hand om en märklig planta som får ett eget liv och ett eget namn - Audrey II. Regin står Angelina Stojčevska för, Ebbot Lundberg har jobbat med texten och i rollen som den allt mer krävande Audrey II finner vi Jaqueline ”Jaqee” Nakiri Nalubale .

 

5. Hurula på Trädgår'n

Den fjärde april kommer till Trädgår'n. Efter debutalbumet som kom 2014, ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” har Hurula etablerat sig som en av Sveriges starkaste liveartister. Under vintern 2019 kommer det ny musik på nya skivan ”Klass”.