Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Seinabo Sey, Jireel, 10cc, Ghost och humorshow med Måns och Özz - det är verkligen en fullspäckad vecka för de som vill gå ut och roa sig i Göteborg under kommande vecka.

Jireel på Trädgår'n

Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

På fredag den 15 februari kommer Grammisvinnaren för årets hiphop till Trädgår'n. Jireel har haft ett fantastiskt år efter att hans skiva ”18” gjort storsuccé. Nu gästar Jireel Göteborg under turnén ”Stora Namn” där en gästartist utlovas vid varje stopp.


”Özz Nûjen & Måns Möller – Världens Historia” på Draken

Den 15 februari kommer komikerna Özz Nûjen och Måns Möller till Draken med sin nya föreställning upplagd som en historialektion. De gjorde succé med sin show “Sveriges Historia – den nakna sanningen” och nu är de alltså tillbaka med en ny lektion: “Världens historia – den osminkade sanningen”

Ghost på Scandinavium

Foto: TOMAS LEPRINCE

Den 20 februari kommer hårdrocksbandet Ghost till Scandinavium. Det svenska bandet var nominerade till två amerikanska Grammys men blev helt utan priser. Ett plåster på såren är att låten ”Dance macabre” från nya skivan ”Prequelle”toppat Billboardlistan.  Förra singeln ”Rats” toppade listan under åtta veckor.

Seinabo Sey på Konserthuset

Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

 Den 21 februari kommer prisade sångerskan Seinabo Sey till Konserthuset. Alldeles nyligen vann grammis som årets textförfattare och för årets album .”I’m a dream”.
Hon har hyllats både för sin fantastiska röst och för hennes låtar.

 Seinabo Sey slog igenom redan 2014 då hon prisades som årets nykomling och hennes största hits är  ”Younger” och ”Hard Time” .

10cc på Pustervik

Foto: LUDVIG THUNMAN / KVP/EXPRESSEN

Torsdag den 21 februari kommer rocklegendarerna 10cc  till Pustervik. De har sålt runt 30 miljoner skivor och haft världshits som ”Donna”, ”I’m Not In Love” och ”Things We Do For Love” . Deras största tid var helt klart 70-talet men de har genom decennierna lyckats behålla en plats i fansens hjärtan. Innan 10cc ställer sig på scen bjuder musikern Sofi Bonde på en förshow.