Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Bröderna Ingrosso, Arvingarna och en urpremiär på Göteborgsoperan. Den som väntar otåligt på påsken har mycket att roa sig med under kommande vecka.

1. Arvingarnas 30-årsjubileum på Trädgår'n

Foto: OLLE SPORRONG

Den 13 april kommer Partilles stolthet Arvingarna till Trädgår'n. Killarna började i en replokal hemma i Partille 1989 och firar ny alltså 30 år som band. De har medverkat i Melodifestivalen fem gånger och 1993 de vann den svenska finalen 1993 med Eloise.

Dessutom har de haft ett gäng hits på Svensktoppen och sångaren Casper Janebring vann dessutom TV4:s ”Stjärnornas stjärna” 2018.

2. Cherry Glazerr på Oceanen

Den 13 april är kommer ”Cherry Glazerr ” från Los Angeles till Oceanen vid Stigbergsliden. Det lär bli tryck när bandet som blandar genrer som garagepop och indierock intar scenen.

 

3. Benjamin och Oliver Ingrosso på Trädgår'n

Foto: OLLE SPORRONG

Benjamin och Oliver Ingrosso kommer den 13 april till klubben ”Enter” på Trädgår'n. Benjamin har verkligen etablerat sig som en av våra mest folkkära artister efter att ha vunnit Melodifestivalen, en Rockbjörn och nominerats till både Grammis och P3 Guld. 

Nu kommer han till Trädgår'n tillsammans med DJ:n och brodern Oliver Ingrosso. 

4. Weeping Willows på Göteborgs Konserthus

Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN

Den 16 april kommer Weeping Willows tillbaka till Göteborg för att spela musik från sin senaste skiva ”After us”.

Weeping Willows beskriver själva sin musikstil som en blandning av soul, country och rock och de har sedan många år tillbaka i tiden etablerat sig som ett av Sveriges mest uppskattade band. 

5. ”Nyckeln till drömmarna” & ”Vox humana” på Göteborgsoperan

Nyckeln till drömmarna Foto: Lennart Sjöberg

Den 13 april är det premiär på Göteborgsoperan. Det är två enaktare: ”Nyckeln till drömmarna” och ”Vox humana” där idén om den perfekta kärleken utforskas genom musiken som nu sätts upp i Göteborg. ”Nyckeln till drömmarna” är dessutom en urpremiär baserad på den tjeckiske kompositören Bohuslav Martinůs verk.