Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Silvana Imam, Navid Modiri & Gudarna, musikaler och en teaterpremiär. Det är bara några av de evenemang som underhåller göteborgarna kommande vecka.1. Silvana Imam på Trädgår'n

Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

På lördag den 2 mars kommer Silvana Imam tillbaka till Göteborg. Hennes konsert på Liseberg i somras lockades tusentals i publiken och nu är hon uté på sin turné kallas ”Helig Moder Tour” . På lördag kommer hon alltså till Göteborg och Trädgår'n. Silvana Imam har fått både Grammis, Guldmick och sommarpratat i radion och är numera en av våra mest uppskattade artister.

 

2. ”Jane Eyre” på Folkteatern

På lördag den 2 mars är det också premiär för en ny dramatisering av Charlotte Brontës klassiker ”Jane Eyre” på Folkteatern. Tone Schunnesson står för dramatiseringen och Ragna Wei för regin. ” I rollerna kan man se bland andra Andrea Edwards, Karin de Frumerie, Nina Jemth och  Lena B Nilsson.

 

 

3. ”Djungelboken - The Musical” på Scandinavium

På söndag den 3 mars kommer Djungelbokens kära figurer till Scandinavium för en familjeföreställning. I några av rollerna kan vi se bland andra Mendez som apkungen, Gunilla Backman som ormen Kaa och Tilde Fröling som gamen Hulda. Det lär bli sång och musik när Mowgli ska finna sin roll bland djur och människor.

 

4. ”Navid Modiri & Gudarna” på  Stora Teatern

Fredag och lördag den 1 och 2 mars kommer Navid Modiri & Gudarna till Stora Teatern. Navid Modiri är en månsysslare som bland annat verkar somföreläsare, samtalsledare, krönikör, poddare och programledare i TV.  Men förutom alla dessa titlar kan han även tituelra sig som bandmedlem i bandet ”Navid Modiri & Gudarna”. På Stora Teatern utlovas två unika kvällar med musik, diktläsning och hemliga gäster.

 

5. ”Annie - musikalen” på Lorensbergsteatern

På fredag den 1 mars är det premiär för musikalen Annie på Lorensbergseteatern.
Annie är en klassisk musikal som nu återigen sätts upp på scen i regi av Eva Rydberg.
I rollerna syns Nanne Grönvall och Thomas Järvheden. Annie har setts både på film, tecknad serie och på ett gäng scener över hela världen. Handlingen cirklar kring den föräldralösa flickan Annie, hennes liv på barnhemmet och hoppet om en bättre morgondag.