Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Det är lite stiltje på nöjeshimlen i Göteborg så här efter alla helger och julkonserter. Men det finns fortfarande en hel del att hitta på för den nöjessugne. Som ”Disney on Ice”, Stefan Anderssons nya show och hyllade ”The Plan” på Pustervik.

1. ”Disney on Ice” i Scandinavium

Varför inte lysa upp januari med lite Disney på skridskor i Scandinavium. Mellan den 10:e och 13:e januari kan man få möta bland andra Musse, Mimmi, Doris, Anna och Elsa från Frost i Scandinavium. Räkna med underhållning på hal is.

 

2. ”Flygblad över Berlin” med Stefan Andersson på Kajskjul 8

Den 11 januari är et premiär för Stefan Andersson med band som är tillbaka med en ny föreställning på Kajskjul 8. ”Flygblad över Berlin” cirklar kring krigsutbrottet 1939 fram till freden 1945. Allt i en musikalisk tappning så klart.

 

 

3. ”The Plan” på Pustervik

 

Theodor Jensen och Mikael Furugärde är duon bakom ”The Plan”.  Gruppen bildades av Broder Daniel-basisten och gitarristen Theodor Jensen för 18 år sedan. Deras tidiga låtar  ”Mon Amour” och ”Let´s leave” har blivit något av indieklassiker. Efter tolv års tystnad är de nu tillbaka med ny skiva, ”From worlds away”, och spelar några få spelningar under vintern och den 11 januari är det dags för Göteborg och Pustervik att få ett besök.

 

4. ”Labyrint” på Trädgår'n

 

5. ”Sagas” på Konserthuset

Foto: SUPPLIED BY LANDMARK MEDIA / ALL OVER PRESS LMK

 

På fredag den 11 januari och lördag den 12 januari är det dags för gänget bakom spelskonserterna Score att komma tillbaka till Göteborg och Konserthuset med en ny föreställning. I ”Sagas”  hyllas fantasygenren då Göteborgs Symfoniker framför stycken ur succéer som ”Harry Potter”, ”Narnia”, ”Sagan om Ringen” och ”Game of Thrones”. Med symfonikerna på scen finns solisten Sabina Zweiacker.