Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Äntligen börjar det hända lite mer saker i Göteborg efter stiltjen runt nyår. Den här veckan rullar P3 Guld in stan, det är premiär för Ola Salos nya show och dessutom bjuder Brynolf & Ljung på magi!

1. P3 Guld i Partille Arena

Foto: (C) JOHAN VALKONEN / (C) JOHAN VALKONEN/STELLA PICTUR STELLA PICTURES

På lördag den 19 januari är P3 Guld tillbaka i Partille Arena. Programledare för galan är Tina Mehrafzoon från Musikguiden i P3 och komikern Marcus Berggren.

Under kvällen kommer ett gäng priser delas ut och artister som Seinabo Sey, Markus Krunegård & Miriam Bryant, Norlie & KKV och Benjamin Ingrosso uppträda.

 

2. Brynolf & Ljung på Lorensbergsteatern

Samma kväll som P3 Guld, den 19/1, gästar magikerna  Brynolf & Ljung Lorensbergsteatern. Killarna har fått sitt stora genombrott efter flera säsonger där de visat upp sina magiska fingerfärdigheter på TV4.

 

3. Movits! på Trädgår'n

Fredagen den 18 januari kommer Movits! till Trädgår'n. Istället för att ge sig ut på stor turné har de valt att satsa på fyra konserter i Sverige varav en är i Göteborg.

Movits! är en blandning av hiphop och jazz. Deras första platta ”Äppelknyckarjazz” släpptes 2008 och sedan dess har de släppt ett antal skivor och turnerat en hel del i USA.

 

4. ”Spoken word och öppen scen” på Folkteatern


Den 22 januari är det dags för en ny kväll med ”Spoken word & öppen scen” på Folkteatern. På tisdag är det dags för mästaren i poetry slam från Malmö, Maria Maunsbach. Mattias Hammarström är specialist på ordvitsar och flerfaldige SM-medaljören i poetry slam, Hanna Haag.

Värd för kvällen är scenpoeten och författaren Olivia Bergdahl.

 

5. Ola Salo på Rondo

På torsdag den 24 januari är det dags för premiär för Ola Salo på Rondo. Det är Salos första helt egna show och det lär bli underhållning på högsta nivå med ett pärlband av Ola Salos hits från den tid han spelade med The Ark.