Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Göteborgs nöjesliv präglas under hela december av julen. Det bli vackra julsånger av Sarah Dawn Finer, Fanny och Alexander på Stadsteaterna och mycket, mycket mer.

1. Sarah Dawn Finer på The Theatre

Sarah Dawn Finer Foto: Morgan Norman

Den 11 och 12 december kommer Sarah Dawn Finer med sin ”Winter city tour” till Gothia Towers and The Theatre. Showen innehåller både Sarahs egna låtar samt hennes absoluta vinterfavoriter som till exempel Prince låt ”Sometimes it Snows in April” av Prince och ”Vinter” av Tori Amos.

2. Fanny & Alexander på Stadsteatern

Mia Melin Foto: Lena Ikse

Den 13 december är det genrep och fredagen den 14 december är det premiär för Eva Bergmans tolkning av sin far Ingmar Bergmans ”Fanny och Alexander”. Handlingen är förflyttad till 30-talet i huvudrollerna kan man se Mia Höglund-Melin som barnens mamma Emilie Ekdahl, Jakob Eklund tolkar rollen som den bistre biskopen Edvard Vergérus.

 

 

3. En julsaga på Göteborgsoperan

En julsaga Foto: Tilo Stengel

Den 13 december är det dags att ta med hela familjen till Göteborgsoperan för att njuta av Dickens juliga,”En julsaga. Återigen får publiken möta den elaka och julhatande  Scrooge. Göteborgsoperan har blandat musikal, opera, pop, rap och klassiska julsånger på scenen.

 

4. Bohuslän Big Band med Samuel Ljungbladh och Kristin Amparo på Stora Teatern

Foto: STEFAN LINDBLOM / STELLA PICTURES STEFAN LINDBLOM

Den 9 december är det dags för 9 Bohuslän Big Band att återvända till Stora Teatern – den här gången tillsammans med sångarna Samuel Ljungblahd och Kristin Amparo. Tillsammans bjuder de in till en julkonsert med inslag av soul och gospel.  

 

5. Julbordsquiz med Schyffert & Niklas på Brewhouse

Två helger i rad satsar Brewhouse på quiz med jul och skratt som tema. Det är stå-uppkomikerna Niklas Andersson och Henrik Schyffert som håller i taktpinnen. Det blir en kväll med frågesport, stand up, ordvitsar och annat skoj.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!