Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Veckans höjdpunkter i Göteborgs nöjesliv

Foto: © Robert Eldrim, Medljus / Pressbild: Robert Eldrim, Medljus
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Skräck på Liseberg, pop med Benjamin Ingrosso och Felix Sandman och en massa skratt med Keyyo och Thomas Petersson. Det är bara några av alla kul saker man kan hitta på i Göteborg under veckan som kommer.

1. Halloween på Liseberg

Den 12 oktober är det dags för Liseberg att återigen slå upp portarna för årets skräckupplevelse. Det blir pumpor, fågelskrämmor, skräckhus och nytt för i år är Cirkus Bisarr som är ett stort skräckområde där ett skrämmande cirkussällskap flyttat in i parken.

 

2. Arvingarna på Kajskjul 8

Foto: SIGGE KLEMETZ / STELLA PICTURES SIGGE KLEMETZ


Med start den 12 oktober bjuder Arvingarna in till krogshow på Kajskjul 8. Det blir självklart dansmusik, hits och underhållning. Partillebandet Arvingarna körde i gång redan 1989 och 1993 vann de melodifestivalen med hiten Eloise. Dessutom vann sångaren Casper Janebrink TV4:s storsatsning Stjärnornas stjärna tidigare i år.

3. Keyyo på Stora Teatern

Foto: © Robert Eldrim, Medljus / Pressbild: Robert Eldrim, Medljus

Den 13 oktober kommer Kristina ”Keyyo” Petrushina till Stora Teatern med sin föreställning ”Ryssen kommer”. Keyyo tar med hjälp av humor sig an upplevelser från uppväxten. Keyyo med rötter i Ryssland är idag en av Sveriges största  Youtubestjärnor.

4. Benjamin Ingrosso och Felix Sandman på Konserthuset

Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

De tog svenska folket med storm under melodifestivalen där de kom etta och tvåa. Benjamin Ingrossos och Felix Sandmans vänskap har nu blivit både skiva, ”Tror du att han bryr sig”, en höstturné och den 13 oktober stannar de i Göteborg för en spelning på Konserthuset.

 

5. Dubbel Trubbel på Lisebergsteatern

Foto: @Mats Bäcker

Thomas Petersson är tillbaka med en riktig förväxlingskomedi på Lisebergsteatern. En helg med älskarinnan på landet tar en helt annan vändning. Det fars med högt tempo och mycket skratt under hösten. Med på scenen har han Birgitta Rydberg, Anna-Karin Palmgren, Anna Rydell och Martin Rydell.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!