Två män till sjukhus – slogs blodiga med tillhyggen

Publicerad

Två män blev under natten till onsdagen misshandlade av tre andra män i Uddevalla.

De misshandlade personerna fick föras till sjukhus.

– De hade blivit misshandlade med något tillhygge. Någon blödde och fick en del skador, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst. 

Två män fick föras till sjukhus under natten till onsdagen efter att de blev överfallna av tre andra män, beväpnade med tillhyggen.

Attacken ska ha skett utomhus. 

– De tre har gått till attack mot de här två. Det var tal om någon rörtång och en kniv från personer som ringde in, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.

De två männen ska ha slagits blodiga och fick föras till sjukhus med ambulans.

Tre gripna

– Någon blödde och fick en del skador, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst. 

De tre männen lämnade sedan platsen men polisen kunde gripa samtliga tre i en lägenhet.

De är misstänkta för misshandel.

– Sen vet jag inte om det kan bli grovmisshandel, säger Peter Adlersson. 

Det är oklart hur illa skadade de två männen blev i samband med misshandeln. 

Enligt polisen är det oklart vad som ligger bakom attacken från de tre männen. 

 

 Läs GT i vår nyhetsapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.  

Relaterade ämnen
Oskar Dahlgren
Oskar Dahlgren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER