Två till sjukhus efter krasch

Publicerad

Under torsdagsmorgonen var två personbilar inblandade i en olycka i Borås. En av bilarna ska ha kört in i en stolpe och sedan in i en annan bil och vidare in i en refug.
En person har fört till sjukhus med ambulans. 

Det var vid klockan 08.11 på torsdagsmorgonen som polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en olycka i Borås. En personbil ska då ha kört in i en stolpe och sedan fortsatt mot en annan bil och in i en refug. 

Enligt polisen ska en person ha förts till sjukhus ed ambulans. Ytterligare en person fördes till sjukhus, men kommer troligtvis att föras dit med privat bil.

Lindriga skador

– Det är två personbilar som har kolliderat i en rondell. Två personer fördes till sjukhus med lindriga skador, säger Fredrik Ivansson, inre befäl vid Södra Älvsborgs räddningstjänst.

Enligt räddningstjänsten ska olyckan inte ha gett några större trafikstörningar.

Det är oklart hur olyckan har gått till. Polis kommer att åka till sjukhuset för att höra de inblandade.

Relaterade ämnen
Lovisa Waldeck
Lovisa Waldeck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER