Två personbilar i krock – trafiken avstängd i en riktning

Publicerad

Två personbilar har kolliderat på E45 i Göteborg.

Olyckan har orsakat totalstopp i södergående riktning.

– Det är avstängt. Det kommer det vara till ungefär kvart i, säger polisens presstalesman Hans Lippens vid 19.30-tiden.

Larmet kom till polisen strax före klockan sju på fredagskvällen. Räddningstjänst, ambulans och polis kallades till platsen i höjd med Agnesberg.

Det ska vara mycket bildelar på vägen efter krocken. En bärgare har beställts till platsen för att forsla bort en av bilarna. Först då kommer vägen kunna öppnas för trafik igen. Något man beräknar kan genomföras först vi 19.45-tiden.

Ingen skadad

– Vi får vänta tills bäraren ha gjort sitt och vi kan öppna vägen, säger Hans Lippens, polisens presstalesman i region Väst.

Enligt uppgift från både räddningstjänsten och polisen skadades ingen i olyckan.

Texten uppdateras

Erik Göthlin
Erik Göthlin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER