Man till sjukhus – blev misshandlad i lägenhet

Publicerad

Polis larmades under onsdagsmorgonen till bråk i ett flerfamiljshus i Huskvarna. På plats hittar de en man i 35-årsåldern med en allvarlig sårskada i huvudet.

Polisen har spärrat av vid adressen och kommer att göra en teknisk undersökning.

– Två män greps misstänkta för delaktighet i misshandeln, säger Hanna Andersson, presstalesperson vid polisen i Jönköping.

Det var vid klockan 06.20 på onsdagsmorgonen som polisen larmades till ett bråk i ett flerfamiljshus i Huskvarna.

Väl framme på platsen hittar de en man i 35-årsåldern med en allvarlig sårskada i huvudet. 

– Han har förts till sjukhus med ambulans. Han är efterlyst av frivården och kommer att föras till häktet efter omplåstring, säger Hanna Andersson. 

Polisen har spärrat av platsen

Två män greps på platsen, misstänkta för delaktighet i misshandeln.

– Det ena är en man i 50-årsåldern och den andra mannens identitet är inte känd i nuläget.

Polisen har spärrat av platsen och kommer att genomföra en teknisk undersökning. En förundersökning om grov misshandel har inletts.

En del beslag har gjorts av polisen, men enligt Hanna Andersson ska det inte röra sig om vapen eller tillhyggen, utan främst kläder. 

Polisen har förhört vittnen på platsen efter händelsen, men har haft svårt att höra de misstänkta männen eftersom de varit kraftigt berusade.

Relaterade ämnen
Lovisa Waldeck
Lovisa Waldeck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER