Två personer döda i allvarlig singelolycka

Publicerad

En allvarlig olycka inträffade under natten i Lilla Edets kommun. 

Två personer ska ha varit inblandade i olyckan och de båda slungades ut ur fordonet.

– En man avled på plats och den andra avled senare på sjukhus, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst. 

Olyckan inträffade under natten till tisdagen vid klockan två i Lilla Edets kommun. 

– En bil har kört av vägen och voltat. De här männen som färdades i bilen har slungats ut, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.

Olyckan inträffade vid klockan två på natten till tisdagen.

Två män avlidna 

Männen som färdades i bilen har båda avlidit efter olyckan.

Bilen har tagits i beslag av polisen och det kommer att göras en undersökning av fordonet. 

– Vi vet inte exakt vad som har hänt. Det finns inga vittnen såvitt jag vet, säger Peter Adlersson.

Senare på tisdagsförmiddagen meddelade polisen att de avlida männen var i 50-årsåldern respektive 20-årsåldern. 

Anhöriga till männen har blivit underrättade. 

En anmälan om vårdslöshet i trafik har skrivits.

– Det är för att kunna ta bilen i beslag. Den har rullat ut en bra bit i terrängen. Ärendet kommer att hamna hos trafikpolisen, säger Peter Adlersson. 

 

Läs GT i vår nyhetsapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android. 

Relaterade ämnen
Oskar Dahlgren
Oskar Dahlgren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER