Singelolycka på E6 – vägen stängdes av

Publicerad

En personbil var inbladad i en olycka på onsdagsförmiddagen på E6 i närheten av Falkenberg. 

Vägen fick stängas av i samband med räddningsarbetet.

 – Det var lugnt på plats. Personen var ute ur bilen. Vattenplaning tros vara orsaken, säger Niklas Hill på räddningstjänsten. 

Olyckan inträffade strax efter halv ett på onsdagsförmiddagen på E6 i närheten av Falkenberg. 

Enligt initiala uppgifter från både polis och räddningstjänst ska det ha varit två personbilar som krockat. Senare visade det sig att det handlade om en singelolycka. 

Vattenplaning 

– Det var lugnt på plats. Personen var ute ur bilen. Vattenplaning tros vara orsaken, säger Niklas Hill på räddningstjänsten.  

Vägen gick stängas av i samband med räddningsarbetet men strax efter klockan ett hade räddningstjänsten lämnat.

– Det är öppet igen, säger Niklas Hill på räddningstjänsten. 

Ingen person ska ha kommit till fysisk skada i samband med olyckan. 

 Läs GT i vår nyhetsapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.  

Oskar Dahlgren
Oskar Dahlgren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER