Personbil i singelolycka - barn till sjukhus

Publicerad

En singelolycka med en personbil har inträffat på E6 i Varberg.

En vuxen och ett barn har förts med ambulans till sjukhus.

Vägen fick stängas av i södergående riktning.

Larmet om en trafikolycka på E6 kom strax före klockan 13 på onsdagen. Enligt de första uppgifterna från polisen handlade det om två bilar som skulle ha krockat på E6 i Varberg uppger polisen.

SOS Alarm uppger senare att det är en singelolycka med en personbil. Enligt räddningstjänsten har bilen kört in i vägräcket.

Vuxen och barn till sjukhus

– En vuxen och ett barn har förts till sjukhuset i Varberg med ambulans, säger Tommy Nyman, presstalesman vid polisen i region väst.

Enligt Trafikverket innebär olyckan stor påverkan på trafiken förbi olycksplatsen. Vägen fick stängas av helt i södergående riktning, men vid 13.40-tiden är ett av körfälten öppet för trafik.

– Det flyter på sakta förbi olycksplatsen, säger Tommy Nyman.

Vid 14-tiden rapporteras att vägen är öppen för trafik igen. Polisen uppger att den vuxne som fördes till sjukhus hade nacksmärtor och att det inte finns uppgifter om att barnet var skadat.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER