Olycka på E18 – två personer till sjukhus

Publicerad

Två bilar har kolliderat på E18 i Årjäng i Värmland. Enligt polisen ska en person vara medvetslös efter olyckan. 

Räddningstjänst och två ambulanser är framme på platsen.

– Vi är beordrade till platsen, säger Per Vikman, vakthavande befäl vid polisen i Värmland.

Enligt polisen är det två personbilar som kolliderat. Tre personer ska ha färdats i bilarna.

Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen.

– Efter olyckan har de gått ur bilarna och en person har då blivit medvetslös och nu är i akut behov av ambulans, säger Per Vikman, polisens vakthavande befäl.

Enligt polisen snöar det kraftigt på platsen.

Stor trafikpåverkan

Enlig SOS Alarm är två ambulanser framme på platsen. Även en norsk militärhelikopter har larmats, uppger SOS Alarm.

Enligt Trafikverket råder stor trafikpåverkan på platsen, men trafiken kan passera olycksplatsen växelvis. 

Enligt polisen fick två personer föras till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart.

Relaterade ämnen
Lovisa Waldeck
Lovisa Waldeck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER