Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

TV: Titta - här är Graafs busskamp mot Ullared

Här är blogg-profilernas hårda busskamp.

Två fullastade bussar från Stockholm gick i riktning mot Ullared på lördagen.

– Den bästa bussen vinner ju, säger tv-profilen Magdalena Graaf till GT.se.

Tidigt på lördagsmorgonen gick två fullastade bussar från Stockholm i riktning mot Ullared. Resan med namnet "Mona and Maggan goes Ullared" är ett initiativ av de populära blogg-profilerna Magdalena Graaf och Mona Lundgren (Monas Universum).

– Vi är totalt 170 stycken. Det blev slutsålt på åtta minuter, säger Magdalena Graaf.

Magdalena Graaf och Mona Lundgren.
Foto: Foto: Malin Lööf
De två bussarna med 50 platser i varje gick från Stockholm. Resterande mötte upp på plats i Ullared och har åkt från olika ställen i landet. Och Magdalena Graaf är jublande nöjd över resan och deltagarna.

"Bråk mellan bussarna"

– Vi har spelat in låtar, haft quiz och alla möjliga sorters kul på bussen. Det har verkligen varit jätteroligt. Men också så klart lite bråk mellan bussarna. Den bästa bussen vinner ju ...

Kampen mellan bussarna kunde den som ville lätt följa via Instagram.

"@monasuniversum Din "kör" känns lite osynkad? Slår de efter flugor i otakt??? Annat är det på min buss! Här finns det INGA amatörer" meddelade Magdalena Graaf via sitt konto och la upp en film på "sin" kör.

"Ensam mamma söker"-profilen Magdalena Graaf avslöjar dessutom att det blir hennes allra första besök på varuhuset Gekås i Ullared.

– Men det är ju en grej som väldigt många tycker är kul. Och vi tyckte det var en bra sak att göra i dessa tider när så många pratar om näthat och sådant. Att vi i stället gör något positivt tillsammans med våra läsare, säger hon.

Vad ska du handla?

– Jag vill köpa ridkläder, lego och en kaffemaskin. Och nu ropar någon att de säljer tio kexchoklad för tio kronor, så det får det också bli, säger Magdalena Graaf och skrattar.