Trebilskrock på E45 – skapade stopp i trafiken

Publicerad

Tre bilar kolliderade under onsdagseftermiddagen i en korsning längs E45 i Trollhättan.

Olyckan resulterade i kraftig trafikpåverkan.

– Det är totalstopp och kommer nog vara så en längre tid. Köerna växer, säger Peter Grönros, inre befäl vid Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund.

En person har förts till sjukhus i samband med krocken.

Strax in klockan 17 på onsdagseftermiddagen larmades räddningstjänst och ambulans till en korsning längs E45 i trollhättan.

– Det är tre bilar som gått ihop, säger Peter Grönros, inre befäl på räddningstjänsten.

Olyckan har resulterat i kraftig trafikpåverkan och enligt räddningstjänsten kan det gå trögt i trafiken under en längre period.

– Det är totalstopp och kommer nog vara så en längre tid. Köerna växer, säger Grönros.

Totalt fyra personer ska ha varit inblandade i olyckan, och en fick föras till sjukhus med ambulans.

– En person har avförts med ambulans till sjukhus, de övriga tre kommer att uppsöka vård på vårdcentralen, säger Grönros.

Vid 18.45 meddelade räddningstjänsten att de skadade fordonen bärgats och att trafiken börjat komma i gång som vanligt igen.

Relaterade ämnen
Alfred Dikalow
Alfred Dikalow

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER