Trebarnspappa onanerade framför flera okända kvinnor

Den misstänkte mannen har valt att inte ha någon försvarare i rätten, utan vill försvara sig själv.
Foto: JENS CHRISTIAN
Mannen misstänks för flera fall av sexuellt ofredande.
Foto: JONAS ANDERSSON

En man i 55-årsåldern från Värmland, har åtalats för att under lång tid ofredat flera kvinnor i ett bostadsområde.

Mannen ska bland annat ha stirrat på kvinnorna och onanerat. 

Den misstänkte nekar till alla åtalspunkter och vill inte bli tilldelad något försvar till rättegången. 

Händelserna som mannen nu åtalas för ska ha pågått i över ett års tid. Det är flera kvinnor i bostadsområdet där mannen står skriven som har stött på honom, och enligt åtalet, blivit sexuellt ofredade. 

Mannen ska bland annat vid flera tillfällen stirrat, slickat sig om munnen och onanerat framför kvinnorna, som anmält honom för sexuellt ofredande. 

Den misstänkte ska även ha klätt av sig på underkroppen och ställt sig på en stol i sitt hem, för att sen onanera vänd mot en av kvinnorna som gått förbi fönstret. 

"Måste ha bytt kläder" 

Totalt är det fyra kvinnor, i åldrar mellan 40 och 70 som ska ha blivit utsatta för mannen, som bor mitt emot några av kvinnorna. 

 – Jag måste ha bytt kläder och då har hon tittat på mig, förklarar den misstänkte i polisförhör. 


LÄS OCKSÅ: Man onanerade på bussar – flera kvinnor har utsatts 


Mannen, som är trebarnspappa, har enligt polisens förhör nyligen brutit upp med sin fru och har flyttar runt mycket de senaste åren. 

Han nekar till alla anklagelser som riktas mot honom. 

– Nej jag tar inte av mig naken. I så fall är jag längst in i rummet och tänker gå och ta ett bad, säger den misstänkte i förhör. 

Nekar till brott

Den misstänkte mannen tillägger i förhör att han ungefär varannan dag brukar dricka öl och bli berusad. Ibland kommer han inte ihåg vad han har gjort under berusningen.


LÄS OCKSÅ: Pappa onanerade framför dottern – sände på Skype 


I förhöret berättar mannen att det kan bli cirka en till två öl. 

När förhörsledaren påpekar att en till två öl, inte brukar leda till en så kraftig berusning, hävdar den misstänkta det motsatta.  

Den misstänkte menar dock att han inte skulle kunna ha gjort någonting som de fyra kvinnorna beskriver, ens under berusningen. 

Han står nu åtalad för fyra punkter av sexuellt ofredande i Värmlands Tingsrätt. Mannen har valt att försvara sig själv i rätten.