Tre fordon i olycka på E4 - en person till sjukhus

Publicerad

Tre fordon var inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Jönköping under fredagseftermiddagen.

Totalt sju personer var inblandade i olyckan, varav en person fördes till sjukhus.

Trafiken stod helt stilla till en början, men släpptes senare på.

Larmet om trafikolyckan kom till SOS Alarm klockan 16.52 på fredagseftermiddagen. Den skedde i norrgående riktning. Polis, räddningstjänst och ambulans kallades till platsen.

Enligt initiala uppgifter till SOS Alarm skulle det ha rört sig om totalt fyra fordon. Polisen sade senare att det handlade om tre stycken. Sju personer var inblandade i olyckan.

Totalstopp i trafiken

– Vi har fört en person till sjukhus, uppger en larmoperatör vid SOS Alarm.

Inledningsvis blev det totalstopp i trafiken. Vid 17.50-tiden flöt trafiken igen, om än med risk för köbildning.

– Just nu flyter trafiken lite sakta. Vi har bedömt att det kommer bli kö. Under en kortare stund var det helt stopp, uppger operatören vidare.

Skadeläget för personen som fördes till sjukhus är inte känt. Bärgare kallades till platsen för att bärga bort minst ett fordon.

 

Följ utvecklingen i GT:s nyhetsapp. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Erik Göthlin
Erik Göthlin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER