Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Svår mc-olycka på E6 – körde in i ett räcke

Foto: Robert Svensson

GÖTEBORG. En motorcyklist körde in i ett räcke på E6:an i höjd med Rödbomotet. Föraren, en man i 25-årsåldern har förts med ambulanshelikopter till Sahlgrenska med, enligt polisen, flera frakturer.

Strax efter klockan åtta i kväll fick polisen larm om en trafikolycka. En motorcyklist, man i 25-årsåldern, ska ha kört in i ett räcke. Han ska enligt polisen ha varit vid medvetandet när han fördes till Sahlgrenska med ambulanshelikopter.

– Han fått ett flertal frakturer, men inget livshotande, säger Christer Fuxborg, polisens presstalesman.

Olyckan inträffade på E6:an i höjd med Rödbomotet i södergående riktning. Och det blev stopp i trafiken i båda riktningarna vid olycksplatsen, men nu rullar det på igen.

 

Rättelse: Tidigare under eftermiddagen uppdaterade GT denna artikel med felaktig information. Personen som berörs i artikeln har ej omkommit, något som GT tidigare har rapporterat. Vi ber berörda personer om ursäkt för misstaget.