Missing people är fast beslutna att hitta småbarnsmamman. Här vid en tidigare sökning. Foto: Dragan Mitrovic
Missing people är fast beslutna att hitta småbarnsmamman. Här vid en tidigare sökning. Foto: Dragan Mitrovic

Storsökning efter mamman på söndag

Publicerad

Det blir en storsökning i Trollhättan på söndag.

Missing people är fast beslutna om att hitta den försvunna småbarnsmamman.

– Min magkänsla säger mig att vi är nära nu, säger Kenneth Edström, operativ chef.

De tre sökdagarna med Skogsstyrelsen efter den försvunna småbarnsmamman är över för Missing people.

– Inga fynd har hittats som löser fallet, säger Kenneth Edström, operativ chef.

Det har varit några tuffa dagar med värme och snårig terräng.

– Det är ingen golfbana direkt. Det är frustrerande att inte hitta henne, men vår ambition och glöd är precis lika stor fortfarande.

Det innebär att det blir en storsökning på söndag. Det innebär att Missing people ringer in alla i sina register. Då planeras en skallgång genom ett stort område där de inte letat tidigare.

– Det är ett område som vi tycker är intressant och då kommer vi att behöva väldigt, väldigt många som hjälper till, säger Kenneth Edström.

Tidigare har de sökt med hjälp av hund och kvadrokopter. Om de kommer att ha några speciella hjälpmedel på söndag är oklart.

Oavsett hur det går på söndag kommer Missing people fortsätta sökningarna.

– Vi fortsätter tills hon hittas. I andra delar av landet hjälper vi till i gamla fall. Men det här ska inte bli ett sådant. Min magkänsla säger mig att vi är nära nu, säger Kenneth Edström.

För dem som vill vara med och söka på söndag är det samling i Bergagården klockan 12.00.

Therese Aronsson
Therese Aronsson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER